Jeg har allerede et HBO Max-abonnement

Har du allerede et abonnement hos HBO Max?

Bare rolig, du kan sagtens købe Telmore Play og beholde al din historik og gemte serier hos HBO Max.

Du skal blot følge disse 3 nemme trin.

Trin 1: Slå automatisk fornyelse fra
Hvis dit nuværende HBO Max-abonnement er aktivt, skal du slå automatisk fornyelse fra. Når du gør det, skal du huske, hvornår dit abonnement udløber. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode.

Trin 2: Vent på, at dit abonnement udløber
Vent, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af din faktureringsperiode.

Trin 3: Aktivér dit HBO Max abonnement med Telmore Play
Når dit abonnement er udløbet, skal du aktivere dit abonnement via Telmore Play.

Du kan aktivere HBO Max via din aktiverings mail du fik ved tilmelding eller via Mit Telmore her på hjemmesiden eller i vores app. Vælg Telmore Play > Mine Services . Find HBO Max-kortet og vælg Aktiver HBO Max. Her bruger du dit sædvanlige login, når du aktiverer din konto. Så overtager Telmore din betaling.