Hjælp til HBO Max-login

Hvad er mit login til HBO Max?

Du skal logge ind hos HBO Max med dit brugernavn og din adgangskode.

Da du oprettede dit Telmore Play-abonnement med HBO Max, har du selv oprettet en bruger til HBO Max.

Brugernavn: Typisk den mail du har brugt ved oprettelse

Adgangskode: Du valgte selv en adgangskode, da du oprettede din konto.

Aktivér HBO Max

Har du endnu ikke aktiveret HBO Max, kan du gøre dette nemt fra Mit Telmore, under sektionen Telmore Play, Mine tjenester.

Ved aktivering skal du blot følge anvisningerne fra HBO Max. Her kan du aktivere et nyt HBO Max abonnement, eller tilknytte dit eksisterende HBO Max abonnement til Telmore, således at vi overtager din betaling, så længe du har et aktivt Telmore Play abonnement.

Jeg har glemt mit brugernavn

Dit brugernavn vil typisk være den e-mailadresse du har brugt ved oprettelse af Telmore Play, men kan variere, hvis du f.eks. har tilknyttet et eksisterende HBO Max abonnement til Telmore Play.

Hvis du har glemt hvilken mail du har brugt som brugernavn, skal du kontakte HBO Max kundeservice.
Oplever du, at der er en fejl i dit brugernavn, f.eks. at der er en stavefejl i din mail, vil HBO Max ligeledes kunne hjælpe dig med at rette denne.

Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode til HBO Max, kan du bestille en ny adgangskode her .

Hvis du har indtastet en mail, som HBO Max kan genkende, modtager du en mail, hvorfra du kan oprette en ny adgangskode.

Hvis du mod forventning ikke modtager en mail, kan det skyldes at du har indtastet en mail, som ikke er registreret ved HBO Max. Er du i tvivl om hvilken mail der er brugt, kan du tage fat i HBO Max kundeservice.

Problemer med login til HBO Max?

Hvis du har problemer at login ved HBO Max kan det skyldes flere ting.

Har du indtastet det rigtige brugernavn? Dit brugernavn oprettes i forbindelse med aktiveringen af HBO Max, hvorfor du selv skal vælge din kombination. Oftest vil det være den email, som dit Telmore Play abonnement oprettes med.

En del kunder oplever problemer med brugernavn, da det kan være oprettet med ældre e-mails, som ikke længere er i brug. Er du i tvivl om dit brugernavn, så kan du række ud til HBO Max’ kundeservice.

Har du indtastet den rigtige adgangskode? Hvis du er sikker på at du benytter det rigtige brugernavn, så kan du sikre at du indtaster den korrekte adgangskode. Kan du ikke huske din adgangskode kan du bestille en ny adgangskode her .

Oplever du gentagende problemer med dit HBO login, kan du række ud til HBO Max kundeservice, eller til Telmores kundeservice.