HBO Nordic virker ikke

Virker HBO Nordic til dit styresystem?

Her kan du se en liste over de enheder du kan bruge, og hvilket styresystem det kræver.
  • iPhone/iPad : du skal have iOS 10.0 eller nyere.
  • Android mobil/tablet : du skal have Android 5.0 eller nyere.
  • LG Smart TV : du skal have webOS 1.x eller nyere.
  • Samsung Smart TV : du skal have en model fra 2012 eller nyere.
  • Android TV : du skal have TV OS 7 eller nyere.
  • Apple TV : du skal have Apple TV-generation 4 eller nyere.
  • Playstation : du skal have en Playstation 3 eller 4.
  • Chromecast : virker til alle modeller du slutter til med et USB-kabel.
  • Browser : virker til nyere versioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge.

Opdater til den seneste version af dit styresystem, for at det virker optimalt.

Bliver din afspilning afbrudt?

Afbrydelser i lyd og billede sker oftest, hvis din forbindelse er svag. Prøv evt. følgende:
  • Opdater din browser.
  • Sluk din router i et par minutter, og tænd den igen.
  • Stop al anden internettrafik: stop downloads, luk andre apps eller faner i din browser.
  • Skift fra trådløs forbindelse til kabel.