Sådan bruger du HBO Nordic

Hvordan får jeg en konto?

Hvordan ser jeg HBO Nordic?

Smartphone/tablet
For at se HBO Nordic på smartphone eller tablet, skal du bare hente deres app:
iOS: Apple App Store
Android:  Google Play Store

Computer
På både PC og Mac, logger du ind på HBO Nordics hjemmeside .
Det virker til alle nyere versioner af Chrome, Edge, Firefox og Safari.

Smart TV
  1. Download appen til dit Smart TV, hvis den ikke allerede ligger der.
  2. Åbn appen på dit Smart TV, og log ind.
Første gang du logger ind: Vælg ”Log ind med aktiveringskode”, for at knytte dit Smart TV til din HBO Nordic-konto. Du får en 6-cifret aktiveringskode, som du bruger til at registrere dit Smart TV.

Chromecast
Du kan bruge Chromecast sammen med en computer, mobil eller tablet. Sæt din Chromecast til dit TV med et HDMI-kabel, og sørg for at dit TV og den enhed du afspiller fra, er på samme WiFi-netværk.

Cast fra HBO Nordic-appen:
  1. Tænd for dit TV og Chromecast.
  2. Åbn HBO Nordic-appen på din smartphone/tablet.
  3. Afspil en film eller serie.
  4. Tryk på Chromecast-ikonet i afspilleren og vælg din Chromecast.
Cast fra din PC eller Mac:
For at caste fra en computer, skal du bruge Google Chrome-browseren .
  1. Åbn Chrome-browseren.
  2. Tryk på de tre prikker oppe til Højre og vælg Cast.
  3. Vælg din Chromecast-enhed og opret forbindelse.
  4. Fanen bliver nu castet til dit TV.
  5. Gå ind på HBO Nordics hjemmeside  og stream en film eller serie.
Til højre for søgefeltet ser du Cast-ikonet, når du er forbundet til din Chromecast. Hvis du højreklikker på ikonet og vælger Vis altid ikon, kan du caste indhold nemt og hurtigt.

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan have op til 5 enheder registreret. Hvis du har registreret 5 enheder, men du vil tilføje en ny, kan du fjerne en enhed.

Kan flere være logget på HBO Nordic samtidig?

Ja, op til 2 kan være logget på samtidig.

Kan jeg bruge HBO Nordic i udlandet?

Du skal være i Danmark for at oprette et dansk abonnement på HBO Nordic.
Har du et HBO Nordic-abonnement, kan du bruge det i alle EU-lande.

Hvilke enheder kan jeg bruge?

Her er en komplet liste over enheder, hvor du kan bruge HBO Nordic:
iPhone/iPad med iOS 10.0 eller nyere.
Android mobil/tablet med Android 5.0 eller nyere.
LG Smart TV med webOS 1.x eller nyere.
Samsung Smart TV -modeller fra 2012 og frem.
Android TV med TV OS 7 eller nyere.
Apple TV -generation 4 eller nyere.
Playstation 3 og 4
Chromecast -enheder, som du kobler til med et USB-kabel.
Browser nyere versioner af Chrome, Firefox, Safari og Edge.