Sådan bruger du SkyShowtime

Hvordan får jeg en SkyShowtime konto?

Du tilmelder dig en Telmore Play-pakke, som indeholder SkyShowtime. Så får du en mail fra Telmore med et link, hvorfra du kan aktivere din konto.

Du vælger selv et brugernavn og en adgangskode.

Brugernavnet er typisk din e-mail.
Adgangskoden opretter du selv i samme omgang.

Hvis du allerede har en SkyShowtime-konto, skal du bruge denne kontos login når du aktiverer hos Telmore. Dermed overtager Telmore betalingen af din eksisterende SkyShowtime-konto, når betalingsperioden udløber. Det vil oftest være ved månedsskifte.

Hvordan kan jeg se SkyShowtime?

Du kan se SkyShowtime på følgende enheder:
•     Smartphone og tablet
•     Computer
•     Smart TV og konsol
•     Chromecast

Smartphone og tablet
For at se SkyShowtime på smartphone eller tablet, skal du bare hente deres app:
iOS: Apple App Store
Android: Google Play Store

Computer
På både PC og Mac, logger du ind på SkyShowtimes  hjemmeside.
Mange computere leveres med en forhåndsinstalleret understøttet internetbrowser, som du kan se SkyShowtime på.

Smart TV og konsoller
Du kan se SkyShowtime på dit tv på mange måder. Du skal bare have en enhed, som er kompatibel med SkyShowtime appen.
SkyShowtime er tilgængelig på følgende SmartTV-løsninger: LG TV, Sony/Android 6.0 og fremefter .

SkyShowtime appen er også tilgængelig på mange Smart-tv, spilkonsoller, streamingafspillere, set-top-bokse og Blu-ray-afspillere. Herunder Playstation 4 og 5, Xbox One og nyere . Derudover også Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV og Chromecast .

Du kan finde flere oplysninger om kompatible enheder og mærker på SkyShowtimes hjemmeside .

Chromecast
Før du kan konfigurere SkyShowtime på din Chromecast, skal du først installere og konfigurere appen Google Home.

Konfigurer Chromecast på appen Google Home:
Se  support.google.com/chromecast  vedrørende oplysninger eller hjælp til følgende trin. Du skal gøre følgende, før du forsøger at konfigurere SkyShowtime.

1.    Tilslut din Chromecast.
2.    Download appen Google Home.
3.    Slut din mobilenhed/tablet til samme wi-fi-netværk, som du vil bruge til at konfigurere din Chromecast-enhed.
4.    Åbn appen Google Home, og konfigurer Chromecast som en ny enhed.

BEMÆRK: Kontakt Googles kundesupport, hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din Chromecast eller appen Google Home. Google tillader ikke længere konfiguration af en Chromecast på en computer.

Konfigurer SkyShowtime, når du har konfigureret din Chromecast på appen Google Home:
1.    Start SkyShowtime appen på din enhed.
2.    Når du er logget ind, skal du vælge ikonet Cast i øverste højre side af skærmen.
3.    Vælg din Chromecast på listen over tilgængelige enheder for at starte SkyShowtime appen på dit tv.
4.    Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Play (Afspil).

Din enhed er nu knyttet til din Disney+ konto. God fornøjelse!
Oplever du problemer med at forbinde til din Chromecast kan du finde mere hjælp hos SkyShowTimes hjælpesider.

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan registrere lige så mange forskellige enheder til din SkyShowtime konto, som du lyster.

Kan jeg bruge SkyShowtime på flere enheder samtidig?

Ja, med dit SkyShowtime abonnement via Telmore Play, kan du være logget på 3 enheder samtidig og dermed se 3 samtidige streams.

Kan jeg se SkyShowtime  i udlandet?

SkyShowtime kan ses i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Portugal, samt de fleste lande i Østeuropa.
Læs mere om SkyShowtime’s tilgængelighed på SkyShowtime hjælpesider