Opsætning i Windows Phone

Windows Phone software er udviklet af Microsoft, som de fleste kender fra styresystemer på computere. Af hensyn til genkendeligheden har Microsoft derfor overført fx Internet Explorer, Outlook, Office osv. til Windows Phone platformen. Windows Phone benyttes på en lang række forskellige mobiltelefoner, heriblandt Nokia, HTC, Samsung og LG.

Netop genkendeligheden af softwaren gør, at de fleste kan finde ud af at bruge telefonerne uden at skulle sætte sig alt for meget ind i dem. Windows Phone er ekstremt brugervenligt, og du bliver ikke præsenteret for en overflod af valgmuligheder.

Windows Phone er baseret på en softwarestandard, som betyder, at der på verdensplan findes over 5 millioner registrerede udviklere til platformen. Der er altså rekord mange mennesker, der kan lave spil og programmer til Windows Phone, hvilket betyder, at udviklingen af nye apps går hurtigt. Se hvilke apps, TELMORE anbefaler, i vores smartphone-univers.

Har du allerede fået dig en smartphone med Windows, kan du læse, hvilke oplysninger du opsætter MMS, Internet og Email med:

MMS med Windows Phone

Du skal bruge følgende for at kunne sætte MMS op på din Windows Phone telefon:
  • APN: mms (med små bogstaver)
  • MMS-Proxy: 194.182.251.15
  • MMS-Port: 8080
  • Automatisk opsætning af MMS
  • Alle telefoner købt hos TELMORE, er som standard opsat til MMS og Internet når du modtager telefonen.
Skulle du, mod forventning, ikke kunne finde opsætninger til din smartphone, så kontakt kundeservice på 7021 8900, så vil vi forsøge at hjælpe dig med opsætningen bedst muligt.

Internet med Windows Phone

Du skal bruge følgende for at kunne sætte Internet op på din Windows Phone telefon:
  • APN: internet (med små bogstaver)
  • Automatisk opsætning af Internet
Alle telefoner købt hos TELMORE, er som standard opsat til MMS og Internet når du modtager telefonen. Findes der ikke en automatisk opsætning til din Windows Phone telefon, eller virker den af en eller anden årsag ikke,anbefales det at du forsøger med en manuel opsætning som du kan hente her

Email

1. Internet opsætning
For at kunne sende og modtage e-mails, skal du sikre dig at du har en internetopsætning på din mobiltelefon. Du kan finde en internetopsætning til din telefon her

2. Kontakt din e-mailudbyder
Du skal kontakte din e-mailudbyder, for at få alle de nødvendige informationer for at kunne sætte din telefon op til e-mail:

3. Du skal have følgende informationer fra din mailudbyder
  • Indgående oplysninger:
  • Mailtype (IMAP eller POP3)
  • Brugernavn
  • Adgangskode
  • Indgående mailserver
  • Indgående mailport
  • Skal SSL/TSL være slået til eller fra
Udgående oplysninger:
  • Brugernavn
  • Adgangskode
  • Udgående mailserver
  • Udgående mailport
  • Skal SSL/TSL være slået til eller fra
Har du en Mail for Exchange skal du bruge følgende:
  • Brugernavn
  • Adgangskode
  • Domæne
  • Serveradresse