Skal du opdatere dine personlige oplysninger på Mit TELMORE

Når du skal opdatere dine kontaktoplysninger på grund af flytning, eller fordi du har fået en ny e-mail adresse, skal du logge ind på Mit TELMORE for at opdatere oplysningerne. Når du trykker "Opdater oplysninger", gemmer vi automatisk de nye informationer fra folkeregisteret.

Email-adresse og alternativt kontaktnummer opdaterer du selv under Kontaktinfo.

Opdater oplysninger på Mit TELMORE

Min Profil på Mit TELMORE