Opdatering af apps

Der kommer løbende opdateringer til de applikationer, som du har hentet ned på din iPhone. For at få disse opdateringer, skal du logge ind i din App Store for at hente dem. Nedenfor ser du hvordan.

Vælg "App Store"

1. Vælg "Opdateringer" i App Store
2. Vælg "Opdater alle" for at opdatere alle dine apps på én gang, eller tap på hver app enkeltvis.

Bemærk: Det koster datatrafik at hente disse opdateringer, med mindre du er logget på et WiFi-netværk.

Du kan købe iPhone 6 i TELMORE's shop her eller skrive dig op til nyheder om den kommende iPhone 6s her