Guide til opsætning af Huawei E5785

Har du Mobilt Bredbånd hos Telmore, får du tilsendt en mobil router, også kaldet MiFi-router. Så kan du være online på alle dine enheder overalt.

Routeren bruger 4G-data over mobilnetværket, og derfor får du et SIM-kort med til den. SIM-kortet har ikke nogen PIN-kode.
  Sådan kommer du i gang
  Få forbindelse til din MiFi-router
  Guide til opsætning – browser
  Guide til opsætning – Huawei HiLink-app
  Gendan Huawei E5785 til fabriksindstillinger
  Fejlsøgning
  Nyttig information om Huawei E5785 Mobile WiFi

Sådan kommer du i gang

Før du går i gang, skal du have din router, dit micro SIM-kort (det er den midterste størrelse) og en WiFi-enhed (mobil/tablet/PC) klar til brug.

1. Åbn routeren på bagsiden. Tag batteriet ud, hvis det sidder i.
  2. Find SIM-kortholderen.
  3. Skub jernskinnen ud mod kanten, i retning af unlock, som vist inde i routeren.
  4. Vip jernskinnen op og indsæt dit micro SIM-kort.
  5. Vip jernskinnen ned over simkortet og skub den tilbage til lock. Når det giver et “klik”, er SIM-kortet sikret.
  6. Indsæt batteriet i routeren og luk routeren igen.

Opsætning af Huawei E5785
Tilslut den til en computer med USB-opladeren, hvis der mangler strøm.

Få forbindelse til din MiFi-router

1. Hold strømknappen (1) på forsiden inde, til du ser Huawei-logoet.
    Opsætning af Huawei E5785
  2. Vent til du ser startskærmen på displayet. Der står Telmore i midten.
  3. Tryk på menu-knappen (2) på routeren, for at åbne menuen.
  4. Tryk på menu-knappen én gang til for at lande Device Info.
  5. Tryk på strømknappen, for at åbne Device Info:
  • SSID = Navnet på din router, der vises på dine enheder under WiFi.
  • PWD = Password til routerens netværk. Standardkoden er altid kun tal.
  • IP = Den IP-adresse, du indtaster i din browser for at konfigurere routeren.
  1. Find netværket på din WiFi-enhed (mobil/tablet/PC)
  2. Indtast password og opret forbindelse.

Du er nu forbundet til din Huawei E5785 Mobile WiFi-router. For at komme i gang med at surfe, skal du igennem en hurtig opsætning. Det kan du gøre med en browser eller med Huaweis HiLink-app. Vi har lavet en guide til hver, som du kan følge.

Installation og konfiguration af mobilt hotspot

Guide til opsætning - browser

Første gang du logger på routeren, skal du igennem et Quick Setup. Start med at oprette forbindelse til din MiFi-router.

1. Åbn en browser.
  2. I søgefeltet indtaster du IP-adressen: 192.168.8.1
  3. Du er nu inde i routerens brugerflade.
  4. Log ind på routeren. Både password og brugernavn er admin.
    Opsætning af Huawei E5785
    Tryk log In

5. Sæt et hak ved Auto-download, så opdateres routeren løbende og automatisk.

Opsætning af Huawei E5785
    Tryk Next.

6. Her kan du ændre navn (SSID) og password (WLAN key) til netværket:
    Opsætning af Huawei E5785
Hvis du ændrer passwordet, er det smart at sætte hak ved show password.
Du kan altid se navn/password, under Device Info på din router.
Tryk Next.
  1. Her ændrer du password til at logge ind i routerens brugerflade i din browser/app fremover.
    Skriv det valgte password i det øverste felt, og bekræft i det andet felt.
    Vi anbefaler at du skriver dette password ned.

Opsætning af Huawei E5785
Tryk Finish
  1. Vent til der står Success i et lille vindue.
  2. Har du ændret password til netværket, skal du logge på igen, med de nye oplysninger.
  3. Du er nu klar til at surfe fra dit mobile hotspot!

Hvordan ændrer jeg login-oplysningerne?
Sådan gør du:
Log ind i routerens brugerflade i browseren, og vælg Settings:
  • Du lander på Quick Setup hvor du kan ændre navn/password til netværket.
    (Alternativt findes det i WLAN under WLAN Basic Settings)
  • I System under Modify Password kan du ændre password til routerens brugerflade.
    Brugernavn er altid admin.

Glemmer du password til routerens brugerflade, skal du gendanne den til fabriksindstillinger.

Guide til opsætning – Huawei HiLink-app

Første gang du åbner appen, skal du igennem en hurtig opsætning.

1. Hent Huawei HiLink-appen inde i App Store eller Play Butik
  2. Når du åbner app’en, beder den om tilladelse til at bruge nødvendige data.
    Opsætning af Huawei E5785
    Tryk Next
    Opsætning af Huawei E5785
    Tryk Agree
  3. Swipe forbi de to første sider der kommer frem, til der står Quick sharing.
    Opsætning af Huawei E5785
    Tryk Start
  4. Giv app’en de nødvendige tilladelser, og vent til der står Welcome to E5785Lh-22c.
  5. Sæt et hak ved Auto-download, så opdateres din router løbende og automatisk.
    Opsætning af Huawei E5785
    Tryk Set up
  6. Øverst kan du ændre navn og password til netværket. Nederst ændrer du password til routerens brugerflade (Device password).
    Tryk på de små øje-ikoner ud for de to password, for at se hvad du skriver.
    Du kan altid se navn/password til netværket, under Device Info på din router.
    Vi anbefaler at du skriver password til routerens brugerflade ned.
    Opsætning af Huawei E5785
    Tryk Next
  7. Vent til den har tænkt færdig.
    Tryk Restart
  8. Den behandler nu ændringerne og genstarter forbindelsen til routeren. Det kan ske, at du skal oprette forbindelsen manuelt.
  9. Du er nu klar til at surfe fra dit mobile hotspot!
Hvordan ændrer jeg login-oplysningerne?
Sådan gør du:
Åbn din app og tryk på tandhjulet oppe til højre:
  • Under My Wi-Fi ændrer du navn/password til netværket.
  • Under Account ændrer du password til routeren.

Glemmer du password til at logge ind på din router, skal du gendanne den til fabriksindstillinger.

Gendan Huawei E5785 til fabriksindstillinger:

1. Tænd routeren.
  2. Tag skallen af bagsiden.
  3. Find reset knappen. Den er lille og rød.
  4. Tryk den ind et par sekunder med en tandstik, pincet eller lign.
  5. Routeren genstarter nu, og der står WELCOME når den starter op.
  6. Din router er nu gendannet til fabriksindstillinger.
  7. Følg vores guide længere oppe for opsætning.

Fejlsøgning

Strøm og hardware:
  • Sørg for at SIM-kortet sidder i routeren.
  • Sørg for at batteriet er korrekt sat i. Guld mod guld.
  • Sørg for at der er strøm på routeren. Brug USB-opladeren.
​Forbindelse til MiFi-routeren:
  • Sørg for, at du har indtastet brugernavn og adgangskode korrekt.
  • Standard brugernavn og adgangskode er altid admin (små bogstaver).
  • Sørg for, at din internetbrowser ikke blokerer pop op-vinduer og har JavaScript aktiveret.
  • Sørg for at du forbundet til det rigtige WiFi-netværk (SSID under Device info)
  • Hvis routeren ikke har været aktiv i lidt tid, går den i sleep mode. Tryk på strømknappen for at vække den.

Nyttig information om Huawei E5785 Mobile WiFi

USB type: Micro USB 2.0
Modem: 4G / LTE Cat6
Max hastighed: 300 Mbps
Antal enheder samtidig: 10
Batteri: 3000 mAh
Batterilevetid: 12 timers forbrug, 700 timer standby
Antenne: 2 x TS-9 antenne
SIM-kort størrelse: Micro SIM
Vægt: 127 g
Dimensioner: 106 x 66 x 15,9 mm
Farve: Hvid, Sort