Opsætning af modem E3372

Her finder du en komplet guide til opsætning af dit E3372 modem fra Huawei.

Dit Modem

Åbn donglen

1. USB-connector. Denne bruges til at tilslutte til din PC eller Mac.

2. Indikator. USB-modemmets status indikeres her.
  • Grøn, blinker 2 gange hver 2. sekund: Modemmet er tændt
  • Grøn, blinker hvert 0,2 sekund: Modemmets software bliver opgraderet
  • Grøn, blinker hvert 2. sekund: modemmet er ved at koble på et 2G netværk
  • Blå, blinker hvert 2. sekund: modemmet er ved at koble på et 3G/3G+ netværk
  • Cyan, blinker hvert 2. sekund: modemmet er ved at koble på et 4g netværk
  • Grøn, blinker ikke: modemmet er koblet på et 2G netværk
  • Blå, blinker ikke: modemmet er koblet på et 3G netværk
  • Cyan, blinker ikke: modemmet er koblet på et 3G+/4G netværk
  • Intet lys: modemmet er slukket

3. SIM-kort holder. Her isættes dit SIM-kort.

4. SD-kort holder. Her kan indsættes et SD-kort.

Klargør dit USB-modem

Indsæt SIM-kort 1. Træk dækslet nedaf og af modemmet.

2. Indsæt SIM-kort og evt. SD-kort.

3. Sæt dækslet på igen.

Fjern aldrig SIM- eller SD-kort mens modemmet er i brug, da både kort og modem kan tage skade.

Installation

Tilslut donglen Indsæt modemmet i en ledig USB-port på din PC eller Mac. Administrationsprogrammet vil installeres automatisk, og lægger en genvej på dit skrivebord. Hver gang du efterfølgende sætter dit modem i computeren, vil programmet starte automatisk, og kan også startes fra genvejen.

Stop administrationsprogrammet inden du fjerner modemmet, hvis din computer er tændt.