Opsætning af email (Exchange) på din iPhone

Nedenfor finder du en detaljeret vejledning i, hvordan du sætter din iPhone op til Mail for Exchange.Din iPhone skal først og fremmest være sat op til internet. Opsætning af internet på iPhone

Vælg "Indstillinger"

iPhone forside

Vælg "E-mail, kontakter, kalendere"

iPhone Exchange 2

Vælg "Tilføj konto"

iPhone Exchange 3

Vælg "Microsoft Exchange"

iPhone Exchange 4

1. Under "E-mail" indtast din e-mailadresse
2. Under "Adgangskode" indtast din adgangskode fra din e-mailudbyder
3. Under "Beskrivelse" indtast en valgfri beskrivelse
4. Vælg "Næste"

iPhone Exchange 5

1. Under "Server" indtast serveradressen fra din e-mailudbyder
2. Under "Domain" indtast domænet fra din e-mailudbyder
3. Under "Brugernavn" indtast dit brugernavn fra din e-mailudbyder
4. Vælg "Næste"

iPhone Exchange 6

Vælg hvad du ønsker at synkronisere.

Du finder informationer på de mest udbredte e-mail-udbydere her

Du er nu klar til at bruge Exchange-mail på din iPhone.