Opsætning af mobilsvar på din iPhone

Nedenfor finder du en detaljeret vejledning for, hvordan du sætter din iPhone op til mobilsvar.
  • Gå ind i "Telefon"
  • Indtast "**004*ditmobilsvarnr#"
  • Tryk på "Ring" knappen
Nu bliver opkald viderestillet til din mobilsvarer.

Sådan slår du din mobilsvarer fra

• Hvis du ønsker at slå din mobilsvarer fra, indtast "##002#"
  • Tryk på "Ring" knappen

Aktiver hurtigkald

Hvis du ønsker at aktivere hurtigkaldsknappen til mobilsvar, skal du gøre følgende:
  • Indtast "*5005*86*ditmobilsvarnr#"
  • Tryk på "Ring" knappen
Skærmen blinker nu et kort øjeblik, så virker knappen.

Hvis du oplever, at indstillingerne ikke slår igennem med det samme, kan du slukke og tænde din telefon, hvorefter ændringerne vil være trådt i kraft.

Vi anbefaler TELMORE Voicemail

Vi anbefaler at bruge TELMORE Voicemail app, som kan hentes her. App'en gør det meget nemt og overskueligt at administrere din mobilsvarer.