Overfør dine kontakter til din nye telefon

Skifter du fra en smartphone med Android, kan du hente en app i Google Play, så du kan kopiere dine kontaktpersoner til en fil eller i en backup af indholdet (Det kan være kontakter, billeder, apps osv.).

Søg på ”Backup” i Google Play, så kommer der flere muligheder frem. Du kan også vælge at synkronisere dine kontakter over til din GMail-konto. Det kræver dog, at du har sat din GMail-konto op på din gamle telefon.

Når dine kontakter ligger på din Google-konto, er det let at skifte fra mobil til mobil med Android. Når du logger ind på din nye mobil, synkroniserer den indhold via din Google-konto.