Overfør dine kontakter til din nye telefon

Skifter du fra en gammel til en ny iPhone kan du med fordel lave en backup af den gamle iPhone, og derved gendanne alt dit indhold på din nye iPhone. Ved at lave denne backup kan du overføre både kontakter, apps og billeder til din nye iPhone ved at synkronisere når du aktiverer den i iTunes.

Du kan også bruge Apples iCloud til at lave en backup af dine kontakter, dermed kan du nemt overfører dine kontakte til andre Apple enheder, eller til din nye iPhone.

Læs her hvordan du bruger iCloud