Overfør dine kontakter til din nye telefon

Overførsel via SIM-kort

Det er ikke længere den bedste løsning at overføre sine kontakter via SIM-kortet. Hvis du har en gammel telefon med et gammelt SIM-kort, vil kortet ikke passe i den nye telefon, og hvis du skal overføre fra en nyere smartphone til en anden, gøres det nemmere på andre måder. Du kan læse vores anbefalinger til overførsel af kontakter herunder. 

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?