Overfør dine kontakter til din nye telefon

Overførsel via SIM-kort

Det er ikke længere den bedste løsning at overføre sine kontakter via SIM-kortet. Hvis du har en gammel telefon med et gammelt SIM-kort, vil kortet ikke passe i den nye telefon, og hvis du skal overføre fra en nyere smartphone til en anden, gøres det nemmere på andre måder. Du kan læse vores anbefalinger til overførsel af kontakter herunder. 

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores Cookie- og privatlivspolitik.
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?