Hvordan får du dine TELMORE Play-tjenester på dit TV?

Med TELMORE Play har du adgang til en lang række underholdningstjenester. De kan alle bruges på mobile enheder, og flere af dem kan du også få op på dit TV. Vi viser dig i guiden herunder, hvordan du nemt får underholdningstjenesterne på TV'et, og dermed får endnu større glæde af dem.

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?