Har du problemer med at sende eller modtage e-mail?

Har du problemer med at sende e-mails

Hvis du ikke kan sende e-mails, skyldes det typisk fejl i den udgående mailserver.

TELMORE har 2 udgående mailservere: ”smtp.mail.dk” og ”relay.tdc.dk”

Så hvis du ikke kan sende e-mails, så prøv at skifte den udgående mailserver.

Har du problemer med at modtage e-mails

Hvis du oplever problemer med at modtage e-mails på din telefon, skyldes det i langt de fleste tilfælde fejl i login-oplysningerne, dvs. de oplysninger som du skal have oplyst af din e-mailudbyder.

Du skal starte med at sikre dig, at din e-mail er en såkaldt POP3-konto. Dette kan din e-mail-udbyder oplyse dig om.

Du skal bruge følgende fra din e-mailudbyder:
1. Din e-mailadresse
2. Dit brugernavn
3. Din adgangskode
4. Din indgående mailserver
5. Din indgående mailport (som standard 110)
6. Din udgående mailport (som standard 25)

Du skal bruge følgende informationer fra TELMORE:
1. Den udgående mailserver: ”smtp.mail.dk” eller ”relay.tdcmobil.dk”
2. Du skal bruge en internetopsætning

Du finder en ny Internet opsætning på følgende måde:

Få tilsendt en ny opsætning til internet. Du finder en automatisk opsætning på Mit TELMORE under Mine services.

Hvad skal du bruge til opsætning af e-mail?

For at sætte din e-mail op på din mobiltelefon, er der en lang række informationer du skal bruge. Alle disse informationer skal du have oplyst af din e-mailudbyder.

Du finder informationer på de mest udbredte e-mail-udbydere her

POP3/IMAP:

Du skal først vide om det er en POP3 eller IMAP mailkonto

Indgående oplysninger:
Brugernavn
Adgangskode
Indgående mailserver
Indgående mailport
Skal SSL/TSL være slået til eller fra

Udgående oplysninger:
Brugernavn
Adgangskode
Udgående mailserver
Udgående mailport
Skal SSL/TSL være slået til eller fra

Exchange:
Brugernavn
Adgangskode
Domæne
Serveradresse