Har du problemer med at aflytte din mobilsvarer?

Du skal først sikre dig, at du ringer op til det korrekte mobilsvarnummer. Se dit mobilsvarnummer på selvbetjeningssiden Mit TELMORE under punktet SIM-kort-Kort og Spærring

Det er vigtigt, at du indtaster mobilsvarnummeret, når du ringer op, og ikke bare holder 1-tallet (genvejstasten til Mobilsvar) nede.

Hvis du ringer til korrekt mobilsvarnummer, og det stadig ikke virker, så kontakt kundeservice på tlf. 7021 8900. Så hjælper de dig videre.

TELMORE Voicemail

Vi anbefaler, at du benytter TELMORE Voicemail, som gør det meget nemt at se og afspille dine telefonsvarer-beskeder. Du kan hente app'en herunder.

TELMORE Voicemail til Android

TELMORE Voicemail til iOS