Problemer med login - Bookmate

Jeg har glemt mit brugernavn til Bookmate

Dit brugernavn vil være den e-mailadresse, du er registreret med hos TELMORE.

Du kan altid finde dit brugernavn/e-mailadresse til Bookmate på Mit TELMORE under fanebladet TELMORE Play.
Du kan også altid finde dit brugernavn/e-mailadresse til Bookmate i den e-mail, du har modtaget fra TELMORE med login-oplysninger til TELMORE Play.

Jeg har glemt min adgangskode til Bookmate

Har du glemt din adgangskode til Bookmate, kan du altid oprette en ny kode på Mit TELMORE. Login på Mit TELMORE og gå ind på fanen TELMORE Play. Her finder du en liste med dine TELMORE Play tjenester. Ved Bookmate skal du trykke ”Glemt adgangskode”, hvorefter du kan indtaste en ny kode. Bemærk, at denne kode overskriver alle tidligere koder.

Du har også mulighed for at skifte kode på Bookmates hjemmeside. Ved login-boksen på  bookmate.com, under feltet ”Login med mail eller telefon”, er der et link til glemt adgangskode. Indtast her din e-mailadresse (dit brugernavn). Du modtager herefter en e-mail med et link til nulstilling af din adgangskode. Følg linket og indtast den nye adgangskode, du ønsker til Bookmate.

Kan jeg bruge mit login på flere forskellige enheder?

Ja, du kan have Bookmates app installeret på op til 5 enheder ad gangen.
Du kan være online med Bookmate på 2 enheder ad gangen.

Er du interesseret i at  vide mere om Bookmate, så kig her