Problemer med login - HBO Nordic

Kan jeg bruge mit login på flere forskellige enheder?

Ja, du kan registrere op til 5 enheder, og streame op til 2 programmer samtidigt med dit HBO Nordic abonnement.

Jeg har glemt mit brugernavn til HBO Nordic

Du har selv valgt din adgangskode og brugernavn, da du oprettede dig hos HBO Nordic. Dit brugernavn vil typisk være din e-mailadresse.

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller gerne vil ændre det, kontakt da HBO Nordics kundeservice på enten e-mail: kundeservice@hbonordic.com eller telefon 7089 9922.

HBO Nordics kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 10-20 og lørdag-søndag kl. 12-18.

Jeg har glemt min adgangskode til HBO Nordic

Du har selv valgt din adgangskode og brugernavn, da du oprettede dig hos HBO Nordic.

Hvis du har glemt din adgangskode:
  • Tryk på linket "Glemt dit kodeord?" ved login-boksen på dk.hbonordic.com
  • Indtast din e-mailadresse og tryk på "Nulstil kodeord".
  • Du modtager nu en e-mail med et link til at indtaste en ny adgangskode.

Har du ikke HBO endnu? Med TELMORE Play kan du få HBO Nordic med i din mobiltelefoni og spare penge.