Problemer med login til C More

Kan jeg bruge mit login på flere forskellige enheder?

Du kan registrere op til 5 enheder med din C More konto, og streame samtidigt på op til 2 enheder.

Du kan bruge C More på følgende enheder:

PC & MAC: Chrome, Safari og Firefox

iPad/iPhone: Kræver version 9.0 eller nyere.

Android smartphone/tablet: Kræver version 4.3 eller nyere

Se, hvordan du får C More med i dit mobilabonnement.

Jeg har glemt mit brugernavn til C More

Dit brugernavn vil typisk være den e-mailadresse, du er registreret med hos TELMORE.

Du kan altid finde dit brugernavn/e-mailadresse til C More på Mit TELMORE under punktet Mit abonnement, hvor du vælger fanebladet TELMORE Play.

Du kan også altid finde dit brugernavn/e-mailadresse til C More i den e-mail, du har modtaget fra TELMORE med login-oplysninger til TELMORE Play.

Jeg har glemt min adgangskode til C More

Hvis du har glemt din adgangskode til C More, skal du logge ind på Mit TELMORE og vælge Mit Abonnement i venstremenuen.
Klik på fanen "TELMORE Play" og find C More. Klik på "Glemt adgangskode", skriv en ny adgangskode som du skal bekræfte, inden du klikker "Gem".

Du kan nu logge ind med din nye adgangskode.