Problemer med login til C More

Kan jeg bruge mit login på flere forskellige enheder?

Du kan registrere op til 5 enheder med din C More konto, og streame samtidigt på op til 2 enheder.

Du kan bruge C More på følgende enheder:

PC & MAC: Chrome, Safari og Firefox

iPad/iPhone: Kræver version 9.0 eller nyere.

Android smartphone/tablet: Kræver version 4.3 eller nyere

Se, hvordan du får C More med i dit mobilabonnement.

Jeg har glemt mit brugernavn til C More

Hvis du har glemt dit brugernavn skal du kontakte C More på e-mail kundeservice@cmore.dk. Dit brugernavn har du selv valgt da du oprettede din konto hos C More.

Hvis du endnu ikke har oprettet din konto hos C More, så kan du finde dit engangslogin i den e-mail, du har modtaget fra Telmore med login-oplysninger til Telmore-Play.

Se her hvordan du opretter din konto hos C More

Jeg har glemt min adgangskode til C More

Hvis du har glemt din adgangskode til C More, skal du gå til C Mores login side . Klik på ”Glemt adgangskode” og indtaste den e-mailadresse du brugte, da du oprettede din C More konto.

Hvis du endnu ikke har oprettet din konto hos C More, så kan du finde dit engangslogin i den e-mail, du har modtaget fra Telmore med login-oplysninger til Telmore-Play.