Problemer med login - TV2 PLAY

Jeg har glemt mit brugernavn til TV 2 PLAY Basispakken

Dit brugernavn vil typisk være den e-mail-adresse, du er registreret med hos TELMORE. Du kan altid finde dit brugernavn/e-mail-adresse til TV 2 PLAY Basispakken på Mit TELMORE under punktet "Mit abonnement", hvor du vælger fanebladet "TELMORE Play".

Du kan også altid finde dit brugernavn/e-mail-adresse til TV 2 PLAY Basispakken i den e-mail, du har modtaget fra TELMORE med login-oplysninger til TELMORE Play.

Jeg har glemt min adgangskode til TV 2 PLAY Basispakken

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du

Har du problemer med at bruge dit login til TV 2 Play?

Hvis du allerede har været logget ind
Har du allerede været logget ind med dit TV 2 PLAY Basispakken-log ind, skal du kontakte TV 2 på telefon 8988 1212 eller skrive til kundeservice.

Hvis du endnu ikke har kunne logge ind
Har du endnu ikke kunne logge ind på din TV 2 PLAY Basispakken konto, skal du kontakte TELMORE kundeservice på telefon 7021 8900.

Se, hvordan du får TV 2 PLAY Basispakken med TELMORE Play.