Har du problemer med at lave en velkomsthilsen?

For at lave en velkomsthilsen på din telefonsvarer skal du gøre følgende:
 
1. Ring op til dit mobilsvarnummer fra din mobiltelefon
 
2. Tast 2 for muligheder for velkomst
 
3. Tast 1 for at indtale velkomsthilsen
 
4. Indtal velkomsthilsen, og tast # for at afslutte
 
5. Derefter har du følgende muligheder:
 
Tast 1, indtal velkomsthilsen igen
Tast 2, gem velkomsthilsen
Tast 3, slet velkomsthilsen
Tast 0, hjælp
 
Oplever du stadig problemer med at indtale en velkomsthilsen, så kontakt kundeservice.

TELMORE Voicemail

Vi anbefaler, at du benytter TELMORE Voicemail, som gør det meget nemt at se og afspille dine telefonsvarer-beskeder. Du kan hente app'en herunder.

TELMORE Voicemail til Android

TELMORE Voicemail til iOS
 

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?