Opret reparationssag - Modems

KAN DU SELV RETTE FEJLEN?

Er der noget galt med dit usb-modem? Du kan måske selv løse det. Her er de 4 mest almindelige løsninger på modem-problemer. Prøv dem, før du sender modemmet til reparation:

1. Test i anden computer
    Hvis din computer ikke registrerer modemmet, kan du med fordel teste dit modem i en anden computer for at sikre dig, at fejlen ligger på modemmet.

2. Geninstaller Mobile Partner
    Kan din computer registrere modemmet, mens du stadigvæk ikke kan få forbindelse til internettet? Så prøv at afinstallere Mobile Partner og installer det igen. Installationsfilen ligger på modemmet.

Har du Mac OS 10.9 og Win 8.1 eller nyere, kan du hente en opdatering til Mobile Partner hos Huawei.

3. Tjek SIM-kortet
    Har dit modem problemer med at læse SIM-kortet? Så skal du sikre dig, at SIM-kortet sidder rigtigt, og at det ikke er snavset. Du kan se, hvordan SIM-kortet skal sidde, ved at kigge i  opsætningsvejledningen . Test eventuelt SIM-kortet i et andet modem eller en mobiltelefon - på den måde kan du kontrollere, om det er modemmet eller SIM-kortet, der er problemet.

4. Ændre netværk
    Oplever du, at forbindelsen til internettet ofte falder ud? Så kan du forsøge at ændre indstillingerne for hvilket netværk, modemmmet kobler sig på. Du kan ændre indstillingerne for netværk i Mobile Partner under Tools -> Options -> Network -> Network Type

Opret Reparation

Husk faktura!   Når du indsender dit produkt til reparation, skal du huske at vedlægge din faktura for køb af produktet (dit købsbevis). Det er nemlig dit reklamationsbevis. Du skal derfor printe og vedlægge den faktura, som du modtog på e-mail kort efter købet. Har du mistet din faktura, kan du finde den på Mit Telmore under ’Email arkiv’, eller du kan kontakte kundeservice på tlf.   70 21 89 00   og få tilsendt en ny.