Sådan hører du TELMORE Musik via app'en

Sådan bruger du Telmore Musik på din smartphone eller tablet

Telmore Musik app’en fås til iOS og Android. Du kan altså desværre ikke bruge Telmore Musik på en telefon, der kører Windows. For at bruge Telmore Musik, skal du først hente app’en til din smartphone eller tablet i App Store eller Google Play.

Hent Telmore Musik app til iOS
Hent Telmore Musik app til Android
Sådan søger du i Telmore Musik App´en

Hent Telmore Musik App til iOS

Telmore Musik kræver en iPhone 5S eller nyere model og iOS 9.0 eller nyere. Har du en iPad eller en iPod Touch, skal den have iOS 9.0 eller nyere.
Hent Telmore Musik-app'en i App Store (iPhone, iPad eller iPod Touch)

Hent Telmore Musik App til Android

Din Android-enhed skal have Android 5.0 eller nyere.
Hent Telmore Musik-app’en i Google Play (Android)

Sådan søger du i Telmore Musik App’en

Ved du lige hvad du vil høre? I Telmore Musik app’en søger du nemt efter specifikke kunstnere, sange eller albums.

1. Tryk på luppen, øverst til højre på skærmen.

TELMORE Musik - Sådan virker det

2. Her kommer søgesiden frem.

TELMORE Musik - Sådan virker det

3. Indtast det du vil søge efter i søgefeltet.

TELMORE Musik - Sådan virker det

4. Søgeresultatet viser nu en liste af kunstnere, album, sange og playlister ud fra dit søgeord.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Playlister

Vores musikredaktør laver løbende aktuelle tema-playlister. Dem finder du på forsiden og under menuen "Inspiration".

TELMORE Musik - Sådan virker det

Her har du også adgang til Hitlister, Musikradio og Genre.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Du kan også oprette dine egne playlister. Det gør du ved at trykke på de 3 prikker til højre på den sang eller det album, du ønsker at få på din playliste.

Tryk igen på ”Tilføj til playliste”, for at oprette en ny playliste.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Tryk på ”Opret ny playliste”, for at oprette en ny playliste.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Herefter kan du navngive din playliste.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Hvis du vil tilføje en sang eller et album til en eksisterende playliste, kan du blot vælge den på listen.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Nu ligger den valgte sang eller albummet på playlisten.
Du finder dine playlister under menuen Min Musik.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Slet en playliste

For at slette en playliste, skal du gå ind under Min Musik, som du finder nederst i menuen og gå ind under playlister. Tryk på redigér, hvorefter du får mulighed for at slette og redigere i dine playlister.

Slet et album fra Min Musik

For at slette et album fra Min Musik, skal du gå ind i selve albummet i Min Musik og swipe mod højre. Herefter kommer en menu frem, hvor du skal fjerne hjerte-markeringen.
Herefter er albummet slettet fra Min Musik.

Ønsker du kun at slette et enkelt nummer, skal du gå ind under sange, og gøre det samme.

Favoritmarkering

Du kan favoritmarkere sange eller et album til Min Musik ved at klikke på stjernen, når du er inde på et album eller en sang.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Sangen eller albummet gemmes under Mine Favoritter, hvor du nemt kan finde dem igen. Læs hvordan du lytter til dine favoritter, når du er offline.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Sidst afspillet nummer

Hørte du en sang i går, som du gerne vil høre igen? Du kan nemt finde dine Senest Afspillede sange under menuen Min Musik.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Her finder du listen med de sange du senest har lyttet til.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Lydkvalitet

Vi anbefaler, at du indstiller lydkvaliteten på din Telmore Musik app afhængigt af, hvordan du lytter. Der er nemlig forskel på, hvordan lydkvaliteten bør indstilles. Du indstiller lyden ved at gå ind under Indstillinger og derefter Lydkvalitet.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Her har du mulighed for at vælge imellem Normal, Høj eller Hi-Fi kvalitet.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Hvis du afspiller din musik over AirPlay eller Chromecast, anbefaler vi, at du indstiller kvaliteten til Hi-Fi.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Benytter du Sonos til at afspille din musik, vil Sonos bestemme kvaliteten af afspilningen.

Chromecast

Ønsker du at afspille musikken via din Chromecast, skal du først sikre at både din mobil og Chromecast er på samme Wi-Fi-netværk. Herefter trykker du på Chromecastikonet i øverste højre hjørne.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Herefter vil der komme en liste med de Chromcasts der er tilknyttet samme netværk som mobilen. Vælg den enhed du ønsker at afspille musikken igennem og musikken vil nu blive afspillet gennem din Chromecast.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Nu kan du købe Google Chromecast 2 hos Telmore.