Sådan hører du TELMORE Musik på din computer

For at få adgang til TELMORE Musik på din computer, skal du logge ind med dit TELMORE Login på musik.telmore.dk. Dit TELMORE Login er det samme som du bruger til at logge ind på Mit TELMORE. Du kan bruge TELMORE Musik på både pc og mac.

Log ind på TELMORE Musik

Tryk på Log ind og indtast dine login oplysninger.
Hvis du har glemt dit TELMORE Login, kan du altid få tilsendt et nyt

Læs hvordan du bruger TELMORE Musik herunder:

Sådan afspiller du musik i TELMORE Musik
Sådan sletter du albums eller numre fra mine playlister
Musikradio

Sådan afspiller du musik i TELMORE Musik

Du afspiller en sang ved at trykke på titlen. Når du afspiller en sang, kan du se den i bunden af siden.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Vil du tilføje albummet til dine playlister, klikker du på plus tegnet.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Du kan tilføje albummet til eksisterende playlister, og du kan oprette en ny playliste.

Under "Ny playliste", skal du skrive en titel. Du kan også lave en beskrivelse af din nye playliste.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Vil du nøjes med at gemme nogle enkelte numre fra et album, kan du enten:

Klikke på plus - for at gemme nummeret under "Mine playlister"
Klikke på stjernen - så gemmes nummeret under "Mine favoritter"

TELMORE Musik - Sådan virker det

Sådan sletter du albums eller numre fra Mine playlister

For at slette enten hele albums eller numre, klikker du på "Mine Playlister".

Her skal du klikke på papirkurven i det hvide område, hvis du vil slette hele albummet.

Og klik på papirkurven i det grønne område, hvis det blot er enkelte numre, du vil slette.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Musikradio

Under "Musikradioer" har vores musikredaktør lavet en række musikradioer efter tema. Vælg den radio som passer til dig, og afspil den ved at klikke på play-ikonet.

TELMORE Musik - Sådan virker det

Bemærk, at det ikke er muligt at downloade musik til offline-brug på din pc.