Sådan betaler du til din TELMORE-konto

Når du har TELMORE, og ikke er tilmeldt Automatisk betaling, sørger du selv for at indbetale penge til din saldo. Vi kalder det at "Tanke op".
Herunder kan du både læse, eller med vores video se, hvordan du tanker din TELMORE-konto op.

Vejledningsvideo:

Vejledning til "Tank Op"
  1. Log på Mit TELMORE
  2. Tank op
  3. Betal med betalingskort
  4. Betal uden gebyr med Paypal
  5. Tilmeld Automatisk Betaling
  6. Har din konto været spærret?

Log på Mit TELMORE

Når du vil tanke din TELMORE-konto op, gøres det på forsiden af 'Mit TELMORE. Du logger ind via hængelåsen til højre i topmenuen på denne side, eller med linket her.

Dit brugernavn er dit telefonnummer, og adgangskoden sendte vi dig, da du blev TELMORE-kunde. Har du mistet eller glemt din adgangskode, kan du altid få en ny.

Tank Op

Når du er logget ind på Mit TELMORE, kan du fra forsiden se din nuværende saldo og tanke den op. Klik på 'Tank Op' midt på siden.

Klik på Tank Op

Nu lander du på vores betalingsside. Her vælger du, hvor meget du vil tanke din TELMORE-konto op med. Du kan enten vælge et beløb eller indtase det selv.

Når du har valgt dit beløb skal du trykke 'TANK OP NU'

Klik på Tank Op Nu

Du kan også tanke op via app'en Mit TELMORE. Se her, hvordan du gør.

Betal med betalingskort

Når du har valgt og bekræftet beløbet, du ønsker at tanke din TELMORE-konto op med, åbner et betalingsvindue.

Du kan benytte følgende kreditkort til at indbetale på din TELMORE-konto:
  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Mastercard debit
  • Diners Club
  • American Express

Udfyld alle felterne:
  1. Indtast dit kreditkortnummer
  2. Vælg udløbsdato for dit kort
  3. Indtast kontrolfirene på dit kort – findes på bagsiden af kortet. Det er de sidste 3 cifre, der skal benyttes
  4. Tryk godkend
Betaling med betalingskort

MISTET, STJÅLET ELLER NYT KREDITKORT

Skulle du være så uheldig at have mistet dit kreditkort, fået det stjålet eller ganske enkelt have fået et nyt, skal du ikke frygte, at du ikke kan indbetale på din TELMORE-konto. Du kan til enhver tid bruge et andet kreditkort, evt. fra en bekendt eller familie, til at indbetale. Det behøver ikke være dit eget kreditkort.

Du kan se her, hvordan du skifter dine kreditkortoplysninger

Betal med Paypal

Når du har valgt og bekræftet beløbet, kan du vælge at betale med Paypal. Det gør du ved at klikke på "Betal uden gebyr via Paypal eller eDankort”, til højre i betalingsvinduet.

1. Vælg Paypal.
  2. Tryk "Videre"
Der åbner nu en ny fane, hvor du gennemfører betalingen.

Vælg Paypal og klik videre

TILMELD AUTOMATISK BETALING

Vi anbefaler, at du tilmelder dig Automatisk Betaling. Så fylder vi automatisk din TELMORE-konto op, og du behøver aldrig spekulere på, om der nu er dækning på din TELMORE-konto. Læs om Automatisk Betaling

Tilmeld Automatisk Betaling på Mit TELMORE

HAR DIN KONTO VÆRET SPÆRRET?

Der kan gå op til 24 timer fra du har indbetalt, til din telefon virker igen. Virker den ikke efter 24 timer, så prøv at genstarte. Virker den stadig ikke, så kontakt kundeservice på nummer 7021 8900