Sådan kan du få 4G

Få den hurtigste internet-hastighed med 4G. Se, om du kan komme på.Du kan gå på 4G-netværket, hvis dit mobilabonnement understøtter det. Alle TELMORE´s abonnementer har 4G, mens vores basispakke kun understøtter 3G. Du kan også bruge 4G med dit Mobilt Bredbånd, hvis det er med i dit abonnement.

Læs mere om 4G på Danmarks bedste mobilnetværk.

Dit SIM-kort og din mobil skal understøtte 4G, og du skal befinde dig i et område med 4G dækning. Tjek din dækning

Understøtter dit SIM-kort 4G?

Ja, hvis det er fra 2014 og frem.

Er dit SIM-kort fra før 2014, så er svaret ja, hvis SIM-kort-nummeret på bagsiden begynder med en af følgende talkombinationer:

8945013012081
89450130121
8945013013

Hvis ikke, skal du bestille et nyt SIM-kort på selvbetjeningssiden Mit TELMORE under Mine SIM-kort. Det koster 99 kr. og ankommer inden for 2-3 hverdage.

Understøtter din telefon 4G på TDCs netværk?

Hvis din telefon understøtter en af nedenstående LTE-frekvenser, kan du bruge 4G hos TELMORE.

Vi bruger følgende frekvenser:
800, 1800 og 2600 MHz

Er du i tvivl om, hvilke frekvenser din mobil understøtter, så kig evt. i din brugervejledning eller søg efter det på nettet.

Er både dit SIM-kort og din smartphone klar til 4G, men dit abonnement indeholder ikke servicen? Har du TELMORE Basis med 3G, kan du altid opgradere til et mobilabonnement med 4G. Du kan skifte abonnement på Mit TELMORE.

Understøtter dit modem 4G?

Hvis du gerne vil bruge 4G på Mobilt Bredbånd, skal du skifte til et nyt modem, hvis dit nuværende ikke understøtter 4G. Er det på tide at få opgraderet dit Mobilt Bredbånd? Du kan også få Bredbånd med trådløs router.

Når både din telefon/modem og dit SIM-kort understøtter 4G, kan du logge ind på Mit TELMORE og tilmelde dig 4G. Gå ind på Mit abonnement og vælg Services. Det koster ikke noget at tilmelde sig 4G.