Sådan køber du en mobil hos TELMORE

Hos TELMORE kan du købe din nye mobil på afdrag.
Tryk på menupunktet Mobiler og Tilbehør og find din drømmemobil.

Køb telefon med abonnement

Du kan vælge at afdrage telefonens pris over 6, 12 eller 24 mdr. Din afdragsaftale er altid gebyr- og rentefri.

Hvis du ikke er kunde endnu, opretter du dig efter du har valgt dit abonnement.

For at købe en telefon med rabat, skal du have ét af de abonnementer, der aktuelt er tilgængelige.

Er du kunde, og dit nuværende abonnement ikke er tilgængeligt i oversigten, skal du skifte for at købe en mobil med rabat.

Se her, hvilke mobiltelefoner vi har til salg.

Køb telefon kontant uden abonnement

Vil du hellere bare betale telefonens pris med det samme, vælger du " Kontant uden abonnement" under " Vælg Betaling af Mobil".

1. Klik på knappen "KØB".
  2. Du kan logge ind hvis du allerede er kunde, eller fortsætte uden login.
  3. Udfyld leveringsoplysninger, og godkend vilkår.
  4. Indtast kortoplysninger.
  5. Klik på knappen "Godkend". Du får nu en bekræftelse på dit køb både online på hjemmesiden og via e-mail.
Pengene bliver trukket, når pakken bliver afsendt. Den forventede leveringstid er 3 hverdage. Du modtager en mail, som indeholder link til Track & Trace, så du kan spore pakken.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret og 2 års reklamationsret på din mobil.

Er du under nummerflytning?

Når du er under nummerflytning til TELMORE, kan du reservere en mobil med en pakke. Når du reserverer en mobil, betyder det, at vi lægger en til side til dig på vores lager. Når din nummerflytning er overstået, vil mobilen blive sendt.

Er min nye telefon SIM-låst?

Nej, telefoner købt hos TELMORE er ikke SIM-låst.