Sådan lytter du til lydbøger med Bookmate

Med dit abonnement på Bookmate gennem TELMORE Play har du, udover de mange e-bøger, adgang til 6.000 danske og 50.000 udenlandske lydbøger.

Du kan streame lydbøgerne, eller downloade dem, så du kan lytte, selv om du ikke har internetforbindelse.

Vi hjælper dig her i gang med at lytte til de mange bøger.

Du kan lytte til lydbøger med Bookmate fra Bookmate app'en. Desværre kan du endnu ikke lytte til dem via webportalen.

Fra forsiden af appen kan du vælge mellem de mest populære lydbøger lige nu. Du kan også benytte søgebjælken øverst på skærmen, hvor du kan søge efter bøger, forfattere eller genrer.

Hvis du klikker på den lille blå pil, fremkommer en menu. Her kan du vælge "Lyd" nederst, og herefter få vist et stort udvalg af lydbøger.

Forsiden af Bookmate app

Når du har indtastet et søgeord, kan du sortere i resultaterne efter bøger, lydbøger, forfattere, osv.

Søg efter lydbøger i Bookmate app

Når du finder en lydbog du er interesseret i, kan du tilføje den direkte til dine bøger ved at klikke på + ud for bogen. +'et bliver herefter til en sky. Klikker du på skyen, downloader du lydbogen til din telefon, så du kan lytte til den uden internetforbindelse.

Du kan også klikke på bogen, for at læse mere om den.

Vælg lydbøger i Bookmate app

På denne skærm kan du læse mere om bogen, tilføje den til dine bøger, downloade lydbogen, og afspille den.

afspil lydbøger i Bookmate app

På afspilningsskærmen kan du downloade til offline-brug. Du kan også starte og stoppe, og spole frem og tilbage ved hjælpe af knapperne i midten, og søge frem til bestemte steder via tidslinjen lige under.

I den nederste værktøjslinje finder du følgende funktioner, fra venstre mod højre:

Kapitler. Her kan du vælge kapitler i vilkårlig rækkefølge.

Hastighed. Du kan afspille lydbøgerne i forskellige hastigheder, fra normal til 3x hastighed.

Timer. Du kan vælge, at afspilningen skal stoppe efter en given mængde tid.

Afspil andet sted. Du kan afspille lydbøgerne på en anden enhed. Lige nu understøttes Apple TV, AirPlay, CarPlay og Bluetooth. Vi forventer at understøtte andre platforme i den kommende tid.

Under Mine bøger kan du kende forskel på ebøger og lydbøger ved det Play-ikon, som er til stede på lydbøger.

Mine bøger og lydbøger i Bookmate app