Sådan ser du C More

Hvordan ser jeg C More på min iPhone/iPad?

For at se C More på din iPhone/iPad, skal du downloade C More app’en på Apple App Store.

Kræver iOS 9.0 eller nyere.

C More med i dit mobilabonnement. Se, hvordan du sparer penge ved at samle alle dine underholdningstjenester i dit abonnement med TELMORE Play.

Hvordan ser jeg C More på min Android smartphone/tablet?

For at se C More på din Android smartphone/tablet skal du downloade C More app’en på Google Play Store.

Kræver Android 4.3 eller nyere.

Hvordan ser jeg C More på min computer?

Gå til www.cmore.dk

C More anbefaler at du bruger browserne Chrome, Safari eller Firefox.

For at logge ind, skal du gøre følgende:

1. Klik på Log ind

2. Scroll ned forbi første log-in mulighed, og klik på "Klik her"

Vælg Klik her under det første login
3. Vælg TELMORE

4. Indtast brugernavn og adgangskode og klik "Log ind"

Vælg TELMORE, indtast brugernavn og adgangskode og klik på Log ind

Hvordan ser jeg C More på mit TV?

C More understøtter Chromecast og Apple-TV, og du kan hente en app til Samsung Smart TV.

VIGTIGT: Husk at vælge TELMORE som operatør i højre side, når du logger ind i app'en på Smart TV.