Sådan ser du HBO Nordic

Hvordan ser jeg HBO Nordic på min computer?

Du kan se HBO Nordic på både PC og Mac. Det kræver, at du har den seneste version af Adobe Flash Player installeret.

Hvordan ser jeg HBO Nordic på min tablet og smartphone?

For at se HBO Nordic på din tablet eller smartphone (iOS eller Android) skal du downloade HBO Nordic app’en på Apple App Store eller Google Play Store.

Hvordan ser jeg HBO Nordic på Smart-TV?

HBO Nordic Smart-TV app’en er tilgængelig på Smart-TV fra Samsung serie 5, 6, 7, 8 og 9 (2012, 2013, 2014 og 2015).
  • Download HBO Nordic app’en fra Samsung App Store.
  • Første gang du forsøger at se HBO Nordic, bliver du bedt om at forbinde din enhed med din HBO-konto.
  • Du modtager herefter en kode i din Smart-TV app.
  • Log ind på hbonordic.com og indtast koden under "Enheder".
Vær opmærksom på, at koden kun er gyldig i kort tid. Hvis koden er ugyldig, anmod da om en ny i din Smart-TV app.

Vær opmærksom på, at for enkelte af de ældre Samsung Smart-TV modeller er nogle af app'ens features og funktioner muligvis ikke tilgængelige.

Du kan også benytte chromecast og Airplay til at se HBO Nordic.

Læs mere om, hvilke enheder og styresystemer HBO Nordic understøtter under Lignende artikler

Har du ikke HBO med TELMORE Play, og vil du gerne have det, så kig her og se, hvordan du får et mobilabonnement med masser af underholdning og samtidig sparer penge.