Sådan ser du Min Bio

Hvordan bruger jeg Min Bio på min iPhone/iPad?

For at bruge Min Bio på din iPhone/iPad skal du downloade Min Bios app på Apple App Store.

Log ind i app’en ved at klikke på i-knappen i nederste højre hjørne på forsiden og vælg ”log ind”.

Hvordan bruger jeg Min Bio på min Android smartphone/tablet?

For at bruge Min Bio på din Android smartphone/tablet skal du downloade Min Bios app på Google Play Store.

Log ind i app’en ved at klikke på i-knappen i nederste højre hjørne på forsiden og vælg ”log ind”.

Hvordan bruger jeg Min Bio på min computer?

Åbn www.minbio.dk og log ind med din e-mailadresse og din selvvalgte adgangskode, i feltet i øverste, højre hjørne.

Hvordan bruger jeg Min Bio på mit TV?

Du kan caste indholdet fra din tablet eller smartphone til dit tv via Chromecast eller AirPlay. Derudover kan du benytte et HDMI-stik til at forbinde din enhed med tv’et.

Inden udgangen af 2015 vil det også være muligt at hente en app til Smart TV.