Sådan ser du TV2 Play Basispakken

Hvordan ser jeg TV 2 PLAY Basispakken på min iPad og iPhone?

TV 2 PLAY Basispakken fungerer på iPad 2 og frem med iOS 7.0 eller nyere.

På iPhone kræves iPhone 4 og frem med IOS 7.0 eller nyere.

For at se TV 2 PLAY Basispakken skal du downloade TV 2 PLAY app’en på Apple app store.

Hvis du oplever problemer med at få adgang på app'en, kan årsagen være, at din iPhone eller iPad er jailbreaket.

Hvordan ser jeg TV 2 PLAY Basispakken på min Android tablet/smartphone?

TV 2 PLAY Basispakken fungerer på Android version 4.0 eller nyere.

For at se TV 2 PLAY på android tablets / smartphones skal du downloade TV 2 PLAY app'en på Google Play Store.

TV 2 arbejder løbende med at udvide understøttelsen af Android. Læs her om hvilke enheder der ikke understøttes.

Hvordan ser jeg TV 2 PLAY Basispakken på min computer?

På både PC og MAC skal du have Microsoft Silverlight-plugin’et, version 5.1 eller nyere installeret.
Chrome benytter en HTLM 5-afspiller, og kræver derfor ikke Silverlight.

Javascript og cookies skal være aktiveret.

TV 2 PLAY Basispakken understøtter følgende browsere i seneste versioner:
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Chrome
  • Safari
TV2 PLAY Basispakken understøtter også nyere Smart TV fra Samsung, Philips, Sony og LG, samt Chromecast og Apple TV.  Læs mere her.

Har du endnu ikke TV 2 PLAY Basispakken, og vil du gerne vide mere om det, så kig her og se, hvordan du får TV 2 PLAY Basispakken