Kom godt i gang med Bookmate

1. Hvilke enheder kan jeg benytte?
2. Kan jeg bruge flere enheder med Bookmate?
3. Virker Bookmate i udlandet?
4. Kom godt i gang med Bookmate

Hvad er Bookmate?
Bookmate er en online bogtjeneste, der via en app giver dig adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger. Du kan bruge Bookmate på din smartphone, tablet eller på din computer. Du kan selvfølgelig være online med Bookmate overalt i Danmark, men du kan også downloade og læse dine yndlingsbøger offline, f.eks. når du er på ferie i udlandet.

Hvordan kommer jeg i gang med mit Bookmate abonnement?
Når du tilmelder dig TELMORE Play, opretter vi med det samme en profil hos Bookmate for dig. Kort tid efter modtager du en e-mail fra TELMORE med dine login-oplysninger til Bookmate. Du kan logge ind med både din e-mail og dit mobilnummer.

Kan jeg lave en ny adgangskode?
Du kan altid gå på Mit TELMORE og oprette en ny adgangskode ved at gå til fanen "TELMORE Play". Under linjen Bookmate kan du klikke "Glemt adgangskode" og oprette din egen kode. Når du ændre koden, vil den nye adgangskode virke med det samme, og alle dine enheder skal logge ind igen, ved hjælp af den nye kode.

1. Hvilke enheder kan jeg benytte?

Web
Du kan læse dine bøger på bookmate.com, via de fleste browsere, såsom Internet Explorer, FireFox, Chrome eller Safari. Du kan desværre ikke lytte til lydbøger endnu, det skal gøres via Bookmate app'en.

Smartphone / tablet
For at læse bøger og lytte til lydbøger hos Bookmate på din smartphone eller tablet, skal du først hente en app.
Den kan hentes nemt via disse links:

iPhone/iPad: Download Bookmates app på Apple App Store. App’en kræver, at du har iOS 8 eller nyere.

Android smartphone/tablet: Download Bookmates app på Google Play. App'en kræver, at du har Android 4.3 eller nyere.

Windows smartphone: Download Bookmates app hos Microsoft Store. App'en kræver, at du har Windows Phone 8 eller nyere.

2. Kan jeg bruge mit login på flere
forskellige enheder?

Ja, du kan registrere Bookmate på op til 5 forskellige enheder og være online på 2 forskellige enheder på samme tid. Faktisk er der ingen begrænsning på antallet af samtidige offline-brugere.

3. I hvilke lande kan jeg bruge Bookmate?

Du kan bruge Bookmate overalt i verden – både online og offline. Vær opmærksom på, at det kan være meget dyrt at bruge data i udlandet.
Se priser for databrug i udlandet.

Du kan med fordel hente bøger ned til offline brug hjemme på din danske internetforbindelse eller via en WiFi-forbindelse. Senere kan du så læse og lytte til offline, når du er i udlandet. På den måde er du ikke afhængig af internetadgang, når du er afsted.

4. Kom godt i gang med Bookmate

Bookmate har 16.000 danske e-bøger, mere end 6.000 danske lydbøger og et stort socialt netværk, hvor du kan søge inspiration. Derfor er det godt at komme godt igang med Bookmate, så du får det fulde udbytte af de mange muligheder. Her kan du læse lidt om de grundlæggende funktioner i Bookmate app'en:

Lyt til lydbøger
Du kan læse om, hvordan du bruger lydbøger, lige her: Lydbøger hos Bookmate

Mine bøger
På siden "Mine bøger" kan du få et overblik over, hvilket bøger du er ved at læse, ønsker at læse, og har læst. Yderligere kan du også se, hvilke citater du eventuelt har gemt, mens du har læst de mange bøger

Det første du ser på "Min side", er de 3 bøger, du er ved at læse lige nu. Du kan dog godt have gang i mere end 3 bøger af gangen. Ved hjælp af den nemme navigation kan du klikke ind under hver kategori og se, hvilke bøger, du har gemt.

Med Bookmate er det nemt at holde styr på de ting du læser og gerne vil læse i fremtiden.

Vælger du det lille ikon i toppen af højre hjørne, en medalje med en stjerne, kan du se hvor mange bøger du har læst med Bookmate. Du kan her også sammenligne din historik med dine venners. Hvem har læst flest?

Søg efter en bog
Denne side er markeret med et forstørrelsesglas, og det er her, du kan søge en bog frem ved hjælp af søgefeltet i toppen af app'en. Du kan også søge inspiration i de onlinelister du finder under søgefeltet. Her finder du emner såsom; Mest populære, Redaktørens udvalgte, Ugens udvalgte eller Bestsellere på engelsk.

Bemærk at den lille globus ved siden af søgefeltet giver dig mulighed for at vælge hvilket sprog, du vil søge på. Vælger du dansk, vil de danske titler komme op først ved en søgning.

Brug søgefeltet
Når du bruger søgefeltet, vil der inden du taster en søgning blive vist en række emner, som lige nu er dem, der bliver søgt mest på.
Du kan søge på både bogtitel, forfatter eller genre, når du søger. Når du begynder din indtastning, vil den komme med forslag, som matcher det indtastede.

Bookmate har et intuitivt og nemt søgefelt - find lige den bog du leder efter.

Aktivitet - følg med i hvad dine venner læser
På denne side finder du det sociale netværk. Det er her, du kan se, hvad dine venner læser, hvis ikke de har slået privat læsning til. Denne side er en strøm af informationer fra dine venner, samt de personer du har valgt at følge. Med Bookmate kan du følge forfattere, populære læseklubber eller emner. Dermed vil du kunne se, når de foretager sig noget nyt og spændende, og måske endda selv blive inspireret.

Vælger du logoet i venstre top - en person og et plustegn, vil du have mulighed for at linke dine sociale medier med Bookmate.

Med Bookmate kan du følger både dine venner og andre for at se hvad de læser.

Vil du vide mere om Bookmate i TELMORE Play, kan du læse mere her