Sådan virker Flipp

Download app

For at bruge Flipp skal du hente app'en og bruge den på enten telefon eller tablet. Du henter app'en til henholdsvis iOS eller Android herunder

iOS Kræver iOS 7 eller nyere - du skal som minimum have en iPhone 4 eller en iPad  2.

Android Kræver Android 4.0 eller nyere.

Windows - Flipp fungerer desværre ikke på Windows-telefoner.

Computer - Flipp kan bruges i alle browsere, der understøtter HTML5.

Login

Du modtager dine login-oplysninger i en mail, når du tilmelder dig TELMORE Play. Du kan også finde dine oplysninger på Mit TELMORE på forsiden, under fanen TELMORE Play.

Du indtaster dine loginoplysninger i app'en, og så er du klar til at læse.

Læs magasiner

Alle magasinerne i Flipp er tilgængelige fra forsiden.

Forsiden af Flipp

For at læse et magasin, skal du blot klikke på det. Du bliver herefter ført til magasinets egen side, hvor du kan vælge nummer.

Nummeret hentes og kan læses

Klik på det nummer du vil læse, og nummeret bliver hentet med det samme. Magasinet åbner automatisk, når det er klar til at blive læst.

Alle magasiner du henter, vil herefter være tilgængelige under Bibliotek.

Alle hentede numre ligger under Bibliotek

Du kan fjerne magasiner fra biblioteket ved at klikke på Rediger, og herefter på Fjern under de magasiner du vil fjerne.

Fjern fra biblioteket ved at klikke Rediger og herefter Fjern

Profiler

Fra start er der oprettet en profil med dit fornavn. Du kan oprette op til 3 ekstra profiler på www.flipp.dk. Hver profil har sine egne favoritter, som tilgås under Mit Flipp.

Under Mit Flipp ser du den aktuelle profils favoritter

Favoritter vælges ved at klikke på hjertet til højre under hvert magasin.

Tilføj magasiner til Favoritter ved at klikke på hjertet under magasinet

Ofte stillede spørgsmål

PÅ HVOR MANGE ENHEDER KAN JEG BRUGE FLIPP?

Du kan bruge Flipp på op til 5 forskellige enheder.

KAN JEG BRUGE FLIPP, NÅR JEG ER OFFLINE?

Ja, du kan godt gemme midlertidigt, så du kan tilgå materialet, når du er offline.

HVAD SKER DER MED MIT EKSISTERENDE FLIPP ABONNEMENT, NÅR JEG TILMELDER MIG TELMORE PLAY?

Dit Flipp abonnement overtages automatisk af TELMORE Play, hvis du bruger samme e-mailadresse

Har du allerede et abonnement hos Flipp, når du tilmelder dig TELMORE Play? Så overtager TELMORE Play automatisk dit Flipp abonnement, hvis du bruger samme e-mailadresse hos Flipp, som du er registreret med hos TELMORE.

Hvis dit eksisterende Flipp abonnement ikke har samme e-mailadresse, som du er registreret med hos TELMORE, skal du selv opsige dit eksisterende abonnement hos Flipp.

Log på Flipp, som du plejer
Hvis du allerede har et Flipp abonnement med samme e-mailadresse som hos TELMORE, skal du blot logge på Flipp, som du plejer. Der vil stå på din Flipp-profil, at betalinger sker via din aftale med TELMORE.

HVAD GØR JEG MED DE LOGIN-OPLYSNINGER, I SENDER MIG TIL FLIPP?

Kort efter du har tilmeldt dig TELMORE Play, modtager du en e-mail med login-informationer til dine nye TELMORE Play-tjenester.  Hvis du allerede har et Flipp abonnement med samme e-mailadresse som hos TELMORE, skal du bare se bort fra login-oplysningerne til Flipp. Log herefter på Flipp med de login-oplysninger, du plejer at bruge.

HVAD SKER DER MED MIT FLIPP ABONNEMENT, HVIS TELMORE PLAY AFMELDES?

Dit Flipp abonnement bliver opsagt, hvis du selv afmelder TELMORE Play, eller hvis TELMORE Play bliver afmeldt på grund af manglende betaling, saldokontrol eller tyverispærring.

Havde du Flipp abonnement før du tilmeldte dig TELMORE Play, kan abonnementet fortsætte på samme vilkår som før tilmeldingen til TELMORE Play, såfremt du ønsker det. Du skal blot kontakte Flipp.

Din betaling for Flipp i måneden, hvor du tilmelder TELMORE Play, vil blive modregnet hvis du genoptager abonnementet direkte hos Flipp.

HVAD SKER DER MED MIT FLIPP ABONNEMENT, HVIS JEG GENTILMELDER TELMORE PLAY?

• Log på Mit TELMORE og tilmeld dig TELMORE Play under Mit abonnement
  • Du modtager nu en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester, ligesom første gang du tilmeldte TELMORE Play. Se bort fra login-informationerne til Flipp.
  • Log på Flipp med de login-oplysninger, du har brugt hele tiden. Du har nu igen adgang til alt indhold på Flipp.