Sådan virker HBO Nordic

Hvad er HBO Nordic?

HBO Nordic tilbyder reklamefri video-on-demand, hvor du kan se alle sæsoner af de anmelderroste HBO-serier og få adgang til top-aktuelle premierer med nye afsnit tilgængelige inden for 24 timer efter verdenspremieren.

Hvordan kommer jeg i gang med mit HBO Nordic-abonnement?

Du modtager en e-mail fra TELMORE med en værdikode til HBO Nordic. Følg linket i e-mailen og opret en konto hos HBO. Du skal indtaste værdikoden under oprettelsen. Du vælger selv brugernavn og kodeord til din HBO Nordic-konto under oprettelsen.

Se guide til aktivering herunder:

Smartphone/tablet
For at se HBO Nordic på din smartphone (iOS eller Android) skal du downloade HBO Nordic app’en på Apple App Store eller Google Play Store.

Android kræver version 5.0 eller nyere.

iOS kræver version 8.0 eller nyere.

Computer
Du kan se HBO Nordic på både PC og Mac. Du kan bruge alle nyere versioner af Chrome, Safari, Firefox og Internet Explorer.

Smart-TV
HBO Nordic Smart-TV app’en er tilgængelig på Smart-TV fra Samsung serie 5, 6, 7, 8 og 9 (2012, 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017).

Vejledningtil Samsung Smart-TV:

Download HBO Nordic app’en fra Samsung App Store.

Første gang du forsøger at se HBO Nordic, bliver du bedt om at forbinde din enhed med din HBO-konto.

Du modtager herefter en kode i din Smart-TV app.

Log ind på dk.hbonordic.com og indtast koden under "Enheder".

Vær opmærksom på, at koden kun er gyldig i kort tid. Hvis koden er ugyldig, anmod da om en ny i din Smart-TV app.

Chromecast
Du bruger HBO Nordic på Chromecast via din computer, eller app'en til smartphone eller tablet.

Playstation
HBO Nordic er også tilgængeligt via Playstation 3 og 4.

Airplay
Du kan streame HBO Nordic til begge Apple TV-modeller via appen til iOS, og findes som app til den nye Apple TV.

Kan jeg streame forskelligt materiale på samme tid med mit login til HBO Nordic?

Du kan registrere op til 5 enheder med dit login, og afspille op til 2 streams på samme tid.

Hvor kan jeg bruge HBO Nordic?

Du kan bruge HBO Nordic i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Vær opmærksom på, at det kan være meget dyrt at bruge data i udlandet. Se priser for databrug i udlandet.

Har du ikke noget HBO Nordic-abonnement endnu? Hos TELMORE kan du få det med i dit mobilabonnement. Vi kalder det TELMORE Play. Se, hvordan du får HBO Nordic hos TELMORE og sparer penge.