Sådan virker Min Bio

Hvad er Min Bio?

Min Bio er streaming i børnehøjde. Det er en unik børnebiograf til de mindste. Her kan dine børn trygt se hundredvis af de allerbedste børnefilm og serier. De kan også lytte til god børnemusik og se fine illustrationer til.

Hvordan kommer jeg i gang med mit Min Bio abonnement?

Du modtager en e-mail fra TELMORE med en værdikode og et link til Min Bio. Følg linket i e-mailen og opret en konto hos Min Bio med e-mail og selvalgt kodeord. Det er også her, du indløser din værdikode, som giver dig adgang til alle filmene.

Hvis du allerede har oprettet en Min Bio-bruger, skal du logge ind på Min Bio og vælge "Min Konto" i øverste hjørne. Herefter vælger du ”Få adgang nu!”, indtaster din værdikode nederst på den følgende side, og følger de næste trin. Så er du i gang med dit Min Bio-abonnement.

Apple produkter
For at se Min Bio på din iPhone/iPad, skal du downloade Min Bio app'en fra Apple app Store. Kræver iOS  7.0 eller nyere. (Offline mode kræver iOS 10 eller nyere.)

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan logge ind på app'en, før du har oprettet en konto hos Min Bio og indløst din værdikode på minbio.dk/telmore.

Det er ikke muligt at indløse værdikoden i appen.

Log ind i app’en ved at klikke på i-knappen i nederste højre hjørne på forsiden og vælg ”log ind”.

Min Bio kan også hentes til Apple TV 4.

Android produkter
For at se Min Bio på din Android smartphone/tablet, skal du downloade Min Bio app'en fra Google Play Store.

Kræver Android 4.4 (Offline mode kræver Android 5.0.3 eller nyere).

Log ind i app’en ved at klikke på i-knappen i nederste højre hjørne på forsiden og vælg ”log ind”.

Computer
For at se Min Bio på din PC eller Mac, skal du blot gå ind på www.minbio.dk. og logge ind med din e-mailadresse og din selvvalgte adgangskode, i feltet i øverste, højre hjørne.

Smart TV
Du kan se Min Bio på dit Smart TV hvis det er fra Samsung, Philips eller LG.

TV
Du kan se Min Bio på dit TV via AirPlay, Chromecast og HDMI-stik.

PlayStation
Min Bio virker på PlayStation 3 og 4.

Kan jeg se indhold på Min Bio på flere enheder samtidigt?

Ja, du kan være logget ind med din bruger på 5 enheder ad gangen.

I hvilke lande kan jeg se Min Bio?

Du kan se film via Min Bio i Danmark, Norge, Sverige og Finland.