Kom i gang med Telmore Musik

1. Hvordan kommer jeg i gang med Telmore Musik?
2. Hvilken bitrate streames musikken i?
3. Kan jeg høre Telmore Musik uden for Danmark?
4. Kan jeg bruge Chromecast og SONOS med Telmore Musik?

1. Hvordan kommer jeg i gang med Telmore Musik på mobil, tablet og computer?

Når du tilmelder dig Telmore Play hos Telmore, opretter vi en konto til Telmore Musik for dig. Dine adgangsoplysninger til Telmore Musik er de samme som til Mit Telmore.

Er du allerede kunde hos Telmore med et Telmore Musik-abonnement, skal du blot logge ind, som du plejer.

Har du glemt din adgangskode til Mit Telmore, kan du bestille en ny her.

Se guide til aktivering herunder:

Smartphone/tablet
For at høre Telmore Musik, skal du hente Telmores app
  • Telmore Musik kan desværre ikke bruges på Windows-telefoner.
Computer
For at høre Telmore Musik på din computer skal du klikke her: Telmore Musik

2. Hvilken bitrate streames musikken i?

Du kan selv indstille niveauet, så det matcher dine ønsker til dataforbrug og lagerplads. Der er følgende indstillinger:

Normal 192 Kb/s

Høj 256 Kb/s

Hi-Fi 320 Kb/s

3. Kan jeg høre Telmore Musik uden for Danmark?

Ja, det er muligt at høre Telmore Musik uden for Danmark, men vær opmærksom på at dataforbruget kan blive meget dyrt. Du kan med fordel gøre numrene tilgængelige i offline tilstand inden du forlader Danmark.

Under 'Indstillinger - Indstillinger for Min Musik’ kan du slå downloadfunktion til og fra. Denne funktion sørger for at hente dine playlister ned, så de også er tilgængelige offline. Dette gøres dog kun, når du er forbundet med en WiFi-forbindelse. Du kan gøre musik tilgængelig offline på iPhone, iPad og Android, men ikke computere.

Har du endnu ikke Telmore Musik med Telmore Play, så læs mere her.

4. Kan jeg bruge Chromecast og SONOS med Telmore Musik?

Telmore Musik understøtter både Chromecast og SONOS.