Sådan bruger du Viaplay

Hvordan får jeg en konto?

Du modtager en e-mail fra Telmore med et aktiveringslink til Viaplay. Under oprettelsen vælger du selv brugernavn og kodeord til din Viaplay-konto.

Se guide til aktivering herunder:
  1. Klik på aktiveringslinket i mailen Login-oplysninger til Telmore Play.
  2. Indtast den e-mail du vil have som brugernavn og en adgangskode.
  3. Indtast dit fornavn og efternavn.
  4. Angiv om du ønsker personlige anbefalinger og accepter aftalevilkår.
  5. Du er nu klar til at bruge Viaplay.

Hvordan kan jeg se Viaplay?

Du kan se Viaplay på følgende enheder:
  • iPad
  • iPhone
  • Android tablets og smartphones
  • Apple TV
  • Chromecast
  • PC
  • Mac
  • Udvalgte Smart TV
  • Spillekonsoller
Du kan læse mere om de forskellige enheder på Viaplays hjemmeside

Hent film og serier til offline

Du kan hente film og serier og se dem offline på din smartphone eller tablet. Det er ikke muligt på andre enheder.
Sådan gør du:
  • Vælg den film eller det afsnit du vil hente og tryk på Gem offline.
  • Gå ind i Offline-sektionen og find det du gerne vil se.
  • Du har adgangs til indholdet i 30 dage. Derefter skal du hente det igen, for at forny licensen. Det gør du inde på indholdets side, eller i Offline-sektionen.
Hvis du vil se Viaplay offline i udlandet, er det vigtigt at du ikke benytter et lokalt netværk, mens du bruger Viaplay. Da de ikke har rettigheder til at vise indhold uden for EU, bliver du måske blokeret fra tjenesten. Viaplay-appen bliver også muligvis opdateret automatisk, hvilket fjerne indholdet i din Offline-sektion.

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan registrere op til 4 enheder på din Viaplay-konto.

Kan jeg bruge Viaplay på flere enheder samtidig?

Du kan se film eller serier på 2 enheder ad gangen

Kan jeg se Viaplay i udlandet?

Du kan bruge Viaplay i Danmark og resten af EU.
Rejser du udenfor EU, anbefaler vi, at du gemmer materiale til offline, inden du rejser afsted. Du kan gemme materiale offline på smartphone eller tablet.
Læs mere om Viaplays offline-funktion .
Vær opmærksom på, at det kan være meget dyrt at bruge data i udlandet.