iMessage - sms

iMessage

iMessage bruges til at sende beskeder på iPhones. iMessage-beskeder der bliver sendt mellem iPhones bruger data, og bliver ikke takseret som sms-/mms-beskeder. Beskeder fra iMessage til Android-mobiler bliver sendt som normale sms-/mms-beskeder.

Hvis du vil spare på din data, især hvis du er i udlandet, kan det betale sig at bruge et WiFi-netværk, når du sender iMessage-beskeder. Du kan også se længere nede, hvordan du slår iMessage fra, så du altid sender sms-/mms-beskeder.

Brug iMessage på alle dine Apple-enheder
Med iMessage kan du læse og sende beskeder fra:
  • iPhone
  • iPad
  • iPod Touch
  • Macbook og iMac.
Du skal slå iMessage til, og knytte dit nummer og Apple-id til iMessage.

Sådan gør du:
  1. Åbn Indstillinger
  2. Vælg Beskeder
  3. Slå iMessage til
  4. Tryk på Send og modtag
  5. Tryk Brug dit Apple-id til iMessage
  6. Log ind på dit Apple-id

Slå iMessage fra

Hvis du vil sende beskeder som almindelig sms og mms, kan du slå iMessage fra.

Skifter du fra iPhone til en Android-mobil, skal du slå iMessage fra. Ellers bliver iMessage-beskeder sendt til iMessage, og ikke til din Android-mobil som sms/mms.

Sådan slår du iMessage fra:
  1. Åbn Indstillinger
  2. Vælg Beskeder
  3. Slå iMessage fra