SIM-kort holderen

SIM-kortholderen på en iPhone er placeret på højre side af telefonen (på en iPhone 3Gs er den placeret i toppen). Selve SIM-kortholderen og det tilhørende værktøj ser således ud:

kortholder til din iPhone

Hvordan sætter jeg SIM-kortet i min iPhone?

Vi har lavet en lille vejledning, som viser, hvordan du indsætter SIM-kortet i din iPhone.

Sådan sætter du din SIM-kort i din mobil

Smidt væk

Er du ved et uheld kommet til at smide selve SIM-kort holderen væk, skal du kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe dig med det videre forløb.
Har du smidt ”nøglen” væk, kan du med fordel bruge en papirclips eller en nål i stedet.

Gået i stykker

Er SIM-kort holderen gået i stykker, eller sidder den fast inde i telefonen, så forsøg ikke at få den løs med vold eller ved at stikke noget ind i telefonen. Opret i stedet en reklamation inde på hjemmesiden, og få en tekniker til at kigge på den.