Skærmen

Oplever du problemer med skærmen på din iPhone? Måske kan du finde svar på problemet her.

Skærmen på iPhone er en meget avanceret multitouch skærm. De fleste tror, at skærmen reagerer på varme, når man rører ved den, men faktisk reagerer den på de elektroniske impulser, som kroppen udsender hele tiden. Det betyder også, at selvom du har iskolde fingre, kan du stadig betjene din iPhone.

Skærmen reagerer derimod meget dårligt, hvis du har handsker på eller har lagt en beskyttelsesfilm henover skærmen. Det samme, hvis du bruger en styluspen, som du kan købe på nettet. De virker sjældent ordentligt, så vi fraråder kraftigt, at du bruger styluspen på din iPhone.

Er skærmen gået i stykker/revnet

Hvis skærmen på din iPhone er revnet, knust eller på anden måde fysisk defekt, skal du oprette en reklamationssag på vores hjemmeside. Så vil vores værksted se, hvad de kan gøre ved telefonen.

Opret reparationssag

Hvis du har en gammel iPhone eller af en anden årsag ønsker at købe en ny, kan du se vores tilbud på iPhone 7 eller iPhone 8 eller de mange andre smartphones i vores shop.

Reagerer skærmen delvist eller slet ikke

Dårlig reaktion på din skærm kan skyldes, at din iPhone mangler strøm. Så start med at slutte den til en oplader og sæt den i en stikkontakt.

Hvis skærmen stadig ikke reagerer, skal du finde ud af, om det er et generelt problem, eller om det kun gælder for en enkelt applikation. Tryk derfor på Home Button en enkelt gang.

Home-Knap på din iPhone

Virker skærmen stadig ikke, skal du slette og genindstille den pågældende applikation. Opstår problemet derefter igen, skal du fejlmelde det hos udbyderen af den pågældende applikation.

Virkede det ikke at trykke på Home Button, skal du forsøge at genstarte telefonen. Så hold ”Tænd/sluk” knappen inde og sluk den.

Kan du ikke genstarte din iPhone, kan du tvinge din iPhone til at genstarte. Det gør du ved at holde Home Button og Tænd/sluk knapperne inde samtidig i 5-10 sekunder.

genstart din iPhone

Er der stadig problemer med din skærm, så er det nødvendigt, at du nulstiller din iPhone.

Sådan nulstiller du din iPhone

Er du på udkig efter en ny iPhone, kan du købe en iPhone 6 i vores shop lige her