Skift pakke og betal på Mit TELMORE

Hvis dit forbrug ændrer sig, og du ønsker at skifte pakke, kan du selv tilmelde dig den nye pakke på Mit TELMORE. Herunder kan du se en vejledning til valg af ny pakke og betaling på Mit TELMORE.

Du kan altid logge ind i øverste højre hjørne, uanset hvor du er på hjemmesiden. Klik her, hvis du har glemt dit login til Mit TELMORE.

Se vores video om at skifte abonnement og betale (3,52 min.):