Spørgsmål til abonnement - TELMORE Musik

Hvad sker der med mit eksisterende abonnement til TELMORE Musik, når jeg tilmelder TELMORE Play?


TELMORE flytter dit eksisterende abonnement til TELMORE Play og du beholder samme brugernavn og adgangskode, som til Mit TELMORE.

Hvad sker der med mit abonnement til TELMORE Musik, hvis TELMORE Play bliver afmeldt?

 
Dit abonnement til TELMORE Musik bliver opsagt, hvis du selv afmelder TELMORE Play, eller hvis TELMORE Play bliver afmeldt på grund af manglende betaling, Saldokontrol eller tyverispærring.
 

Hvad sker der med mit abonnement til TELMORE Musik, hvis jeg gentilmelder TELMORE Play?

 
Hvis du selv har afmeldt TELMORE Play, og flyttet TELMORE Musik over til et andet abonnement, vil du automatisk blive flyttet tilbage til TELMORE Play, hvis du melder dig til dette abonnement igen. Du bruger samme login-informationer, som du hele tiden har brugt.
 
Hvis du melder dig til TELMORE Play igen efter at have været lukket på grund af manglende betaling, saldokontrol eller tyverispærring, skal du bruge samme login-informationer, som når du logger på Mit TELMORE.
 
For begge metoder gælder, at du skal logge på Mit TELMORE og tilmeld dig TELMORE Play under ”Mit abonnement”
  • Du modtager nu en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester, ligesom første gang du tilmeldte dig TELMORE Play. Se bort fra login-informationerne til TELMORE Musik.
  • Log på TELMORE Musik med det login du har brugt hele tiden. Du har nu igen adgang til indhold på TELMORE Musik.
Få mere at vide om TELMORE Musik med TELMORE Play lige her

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores Cookie- og privatlivspolitik.
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?