Spørgsmål til abonnement - Bookmate

Når du opretter et TELMORE Play abonnement opretter vi også automatisk et Bookmate abonnement på den mail adresse du har registreret.

Har du allerede et abonnement hos Bookmate med den registrerede e-mailadresse, så overfører TELMORE automatisk dette. Du kan selvfølgelig bruge samme e-mailadresse og kode til at logge ind med. Hvis dit eksisterende Bookmate-abonnement ikke har samme e-mailadresse, som du er registreret med hos TELMORE, skal du selv opsige dit eksisterende abonnement.

Hvis du har købt dit Bookmate-abonnement via iOS, så skal du desværre selv gå ind og afmelde det.

Afmeld dit Bookmate-abonnement købt via iOS?

Har du købt dit Bookmate-abonnement via dit Apple produkt, så kan du afmelde på 2 måder; enten via din iPhone, iPad eller iPod Touch, eller direkte via Bookmate-appen.
Sådan annullerer du abonnementet direkte på din iPhone, iPad eller iPod Touch:

1. Gå ind i ”Indstillinger” og find ”iTunes & App Store”
  2. Vælg dit Apple ID i toppen af skærmen
  3. Vælg ”Se Apple ID”, login hvis det er nødvendigt
  4. Vælg ”Abonnementer”
  5. Vælg ”Bookmate” og find indstillinger for at annullere dit abonnement.
Sådan annullerer du abonnementet via Bookmate-appen:

1. Åben Bookmate-appen og gå til forsiden
  2. Vælg abonnements-ikonet nede i højre hjørne
  3. Gå ind i indstillinger
  4. Vælg ”Administrer abonnement”
  5. Vælg ”Bookmate” og find indstillinger for at annullere dit abonnement.

Vil du vide mere om Bookmate og de mere end 16.000 danske titler du kan få adgang til via TELMORE Play, så kan du læse mere her.