Spørgsmål til Abonnement - Min Bio

Hvad sker der med mit eksisterende Min Bio-abonnement, når jeg tilmelder TELMORE Play?

Hvis du allerede har et Min Bio-abonnement, når du tilmelder TELMORE Play, skal du opsige det eksisterende abonnement, og herefter oprette dit nye. Du gør følgende:

Sådan opsiger du dit Min Bio-abonnement
  • Log på minbio.dk
  • Klik på "Min Konto" i øverste højre hjørne
  • Klik på ”Administrer Abonnementer” og vælg ”Opsig abonnement”
Når din abonnementsperiode hos Min Bio er udløbet, skal du indløse din værdikode fra Telmore. Dette gøres på nedenstående måde. Du har fået tilsendt værdikoden i en e-mail sammen med login-informationer til dine andre TELMORE Play-tjenester.
  • Log på minbio.dk
  • Klik på "Min Konto"
  • Klik på "Få adgang nu! "
  • Nederst på den følgende side står der "Har du en værdikode?”. Her indtaster du koden og følger de næste trin.
  • Nu er du klar til at se Min Bio
Opsig abonnement hos Min Bio via iOS-app:
  • Opsigelse via Min Bio-app’en bliver administreret gennem din personlige iTunes-konto.
  • Gå til App-store på din iPhone eller iPad.
  • Klik på "Udvalgt/Featured" i fanen forneden.
  • Scroll til bunden af siden og klik på "Apple ID". Log ind ved at vælge "Vis Apple ID" og indtaste din adgangskode.
  • Under "Abonnementer" trykker du på "Administrer".
  • Slå Automatisk fornyelse af Min Bio fra.
  • Du modtager en bekræftelse på din opsigelse via e-mail.
  • Din opsigelse bliver gennemført ved udløbet af din nuværende abonnementsperiode.
Hvad sker der med mit Min Bio-abonnement, hvis TELMORE Play afmeldes?

Dit Min Bio-abonnement bliver opsagt, hvis du selv afmelder TELMORE Play, eller hvis TELMORE Play bliver afmeldt på grund af manglende betaling, Saldokontrol eller tyverispærring. Du kan stadig logge ind på din Min Bio-konto, men alle filmene vil være låste.

Hvad sker der med mit Min Bio-abonnement, hvis jeg gentilmelder TELMORE Play?

Hvis du tilmelder TELMORE Play igen, efter det har været afmeldt, sker der følgende med dit Min Bio-abonnement:
  • Log på Mit TELMORE og tilmeld dig TELMORE Play under "Mit abonnement".
  • Du modtager nu en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester, ligesom første gang du tilmeldte TELMORE Play.
  • I e-mailen finder du en ny værdikode til Min Bio.
  • Log på minbio.dk med de login-oplysninger, du har brugt hele tiden. Åben "Min Konto" og indtast din nye værdikode under "Få adgang nu!". Du kan nu igen se film på Min Bio.