Spørgsmål til abonnement - TV2 PLAY Basispakken

Hvad sker der med mit eksisterende abonnement til TV 2 PLAY, når jeg tilmelder TELMORE Play?

Hvis du allerede har et TV 2 Play abonnement, når du tilmelder dig TELMORE Play, vil TELMORE automatisk overtage dit abonnement, hvis følgende to betingelser er opfyldt:
  1. Dit brugernavn skal være den samme e-mailadresse, som du er registreret med hos TELMORE.
  2. TELMORE overtager kun dit TV 2 Play Basispakken abonnement.

Jeg har en anden type abonnement hos TV 2 Play, hvad sker der med dem?

Hvis du har andre abonnementer hos TV 2 Play f.eks. TV 2 Play Hele Pakken, overtager TELMORE ikke dit abonnement, som fortsætter hos TV 2 Play.

Hvis du ikke ønsker at beholde dine øvrige abonnementer, skal du selv opsige dem hos TV 2 Play.

Hvad sker der med mit TV 2 PLAY Basispakken abonnement, hvis TELMORE Play afmeldes?

Dit TV 2 PLAY Basispakken abonnement bliver opsagt, hvis du selv afmelder TELMORE Play, eller hvis TELMORE Play bliver afmeldt på grund af manglende betaling, saldokontrol eller tyverispærring.

Hvad sker der med mit TV 2 PLAY Basispakken abonnement, hvis jeg gentilmelder TELMORE Play?

Log på Mit TELMORE og tilmeld dig TELMORE Play under "Mit abonnement".

Du modtager nu en e-mail med login-oplysninger til alle dine tjenester, ligesom første gang du tilmeldte TELMORE Play. Se bort fra login-informationerne til TV 2 PLAY Basispakken.

Log på TV 2 PLAY med de login-oplysninger, du har brugt hele tiden. Du har nu igen adgang til alt indhold på TV 2 PLAY Basispakken.