TELMORE anbefaler

Data på iPhone

iPhone er en smartphone, og en af de store fordele ved en smartphone er de mange funktioner den har. Mange af de smarte funktioner er baseret på brug af data, hvilket automatisk betyder at telefonen generelt bruger en del data.

Hvis du ikke er hjemme hele tiden og dermed kan benytte WiFi, anbefaler vi at du tilmelder dig Internet På Mobilen, eller en pakke med inkluderet dataforbrug. Du skal faktisk kun have et forbrug på 9,80 MB om måneden, for at det kan betale sig for dig at tilmelde Internet på Mobilen. Det svarer til at du downloader 2 musiknumre, eller streamer 2 videoer fra YouTube, så det kan hurtigt betale sig.

Tag løbende backup af din iPhone

Man tænker altid først over at tage backup af sine ting, efter det er for sent. Men med iPhone er det så nemt og hurtigt, at man burde gøre det mindst en gang om ugen. Det ville være ærgerligt at miste alle feriebilleder, kontakter osv. hvis telefonen nu skulle gå i stykker eller blive stjålet. Derfor anbefaler vi, at du tager backup jævnligt, og du kan se   hvordan du nemt gør det her.

Skal du til udlandet?

Med de mange fantastiske muligheder der er i en iPhone, er det fristende at bruge dem i udlandet. Men der er en række ting du skal være opmærksom på, specielt dataforbruget. Læs vores generelle gode råd om brug af mobiltelefonen i udlandet.