TELMORE Musik til SONOS

Hvem har adgang til TELMORE Musik på SONOS?

Du har adgang til TELMORE Musik på SONOS hvis du har et TELMORE abonnement med musik. Hvis du ikke allerede har et abonnement med TELMORE Musik inkluderet, kan du finde det her.

Hvilke SONOS enheder skal jeg bruge for at komme i gang?

For at bruge TELMORE Musik har du brug for en eller flere SONOS enheder (f.eks. Play 1, Play 3, Play 5, Connect & Connect:amp).

Hvordan bruger jeg TELMORE Musik på SONOS?

Først skal du tilslutte SONOS enheden til dit wifi netværk. Det er vigtigt at du tilkobler SONOS enheden til det samme wifi netværk som SONOS controlleren, computeren, smartphone eller tablet.

Herefter skal du Installere SONOS app’en til din device. Du kan nu åbne SONOS app’en på din device, og registrere enheden. Hvis du mangler yderligere hjælp til selve opsætningen af dine SONOS enheder, kan du finde det på : www.sonos.com/en-dk/support.

Afhængig af hvilket styresystem du anvender (iOS, Android, PC/MAC), kan du gå ind under ’Tilføj musiktjenester’ eller ’Sonos Beta Labs’. og dernæst finde ’TELMORE Musik’ fra listen. Følg så vejledningen og indtast dit brugernavn og password, som du allerede bruger på ’Mit TELMORE’.
Nu er dit SONOS system klar til at afspille TELMORE Musik.

Har du problemer med at logge ind i TELMORE Musik via SONOS?

Hvis du har problemer med at logge ind i TELMORE Musik via SONOS, start da med at kontrollere brugernavn og password. Sørg for at bruge samme login-oplysninger som du bruger på ’Mit TELMORE’.

Tjek om du har et TELMORE abonnement med musik. Det kan du gøre under Mit TELMORE.

Hvis ovenstående ikke hjælper dig, kan du skrive til TELMOREs support.

Hvis det er SONOS der skaber adgangsproblemerne, kan du finde support på SONOS' hjemmeside: www.SONOS.com/en-dk/support.

Hvilken lydkvalitet har TELMORE Musik på SONOS?

Lydkvaliteten på TELMORE Musik via SONOS er 320 kbit/s AAC Dolby Pulse, baseret på lossless kildefiler for optimal lydoplevelse. Samme høje lydkvalitet som på TELMORE Musik web.

Hvad gør jeg hvis jeg opdager fejl og/eller mangler på TELMORE Musik i SONOS?

Vi ønsker at forbedre TELMORE Musik løbende og gøre oplevelsen så god som muligt for dig. Så hvis du opdager fejl eller mangler, vil vi rigtig gerne høre fra dig.